Am fost un prost

Nu mai fumez de 5 zile. Și mă simt bine. Nu am avut acea perioadă de sevraj în care să mă urc pe pereți sau dorința de a pune mâna e pe prima țigare. Pur si simplu am renunțat și la țigarea electronică. Cei drept cam repede (după doar o lună și jumătate).

Acum după ce am reușit să scap un pic de prinsoarea țigărilor observ mai bine cât de prost am fost că nu am renunțat la ele mai devreme. A fost frumos și interesant dar cred că mai sunt și alte lucruri interesante de făcut decât să scoți fum precum o locomotivă.

Să renunț la fumat nu a fost ușor și nu sunt la prima încercare. Ce a făcut diferența de această dată este țigarea electronică. Nu vreau să o ridic în slăvi pentru că sunt mulți care sar și spun că este toxică etc O fi, dar pe termen scurt te poate scăpa de un viciu. În cazul meu mi-a redat mirosul și gustul. După o perioadă de acomodare nu mi-a mai plăcut să revin la țigarea normală. Am încercat acum o săptămână să mai fumez o ultimă țigare înainte de a renunța de tot la țigări. Am încercat să fumez o țigare de foi. Am reușit să pufăi doar un sfert, restul l-am făcut cadou. Oribilă senzație. Cum am putut oare să bag în mine porcăriile alea ?

Una peste alta acesta este de abea începutul. Mai sunt și alte decizii de luat la fel de sănătoase. Știucă este mult până să pot să spun că am scăpat de țigări, dar mai vorbim după 3 luni.

Multă baftă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.