Ce aș conduce în 2012 fără să clipesc

A trecut un an de zile. Nu de când am jucăria `asta virtuală ci de când am încercat să mă dau mare cunoscător de maşini. Evident că nu mi-a ieşit foarte bine dar … măcar am încercat. Orice părere contează până la urmă atâta vreme cât este şi constructivă, nu ?

Acum, a venit din nou momentul să mă dau cu părerea şi, cu mâna pe portofel, recunosc şi acum că aştept încontinuare să pun mâna pe un hibrid. Motivele cred că le cunoaştem cu toţii, aşa că nu văd de ce să vă mai spun eu despre super performanţele unor modele de maşini. Cel mai în măsură să facă acest lucru este … evident, unicul … Meşter.

Din păcate de anul trecut şi până acum nu mi-am schimbat maşina dar sper … ca orice şofer, `deh, ca la un moment dat, când se vor alinia astrele şi pentru mine să fac o schimbare necesară.

Mă tot uit după maşini spatioase. Cele sport … să spunem că nu mă dau în vânt după viteză ci confort.

Şi pentru că am început să vă amintesc despre AutoVot, `părerea mea `neică de anul acesta sună cam aşa…

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011

 

Maşini accesibile
car
Locul 1: Kia Rio
Locul 3: Toyota Yaris
Maşini premium
car
Locul 1: Audi A6
Locul 2: Audi Q3

 

Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket

Evident, dacă nu eşti de acord … poţi comenta sau să votezi şi tu pe aplicaţia pusă la dispoziţie de băieţii de la Automarket, aici.

Acum, cum bine spune şi Meşter pe blog … bine bine `neicusorule dar eu ce câştig ? Răspunsul, pe scurt sună cam aşa:

După ce ai ales maşinuţele cu ajutorul aplicaţiei de aici „se cheamă că ai votat atât în concursul AUTOVOT 2012, cât și în concursul paralel destinat bloggerilor. Vor exista două clasamente diferite la final, iar Mașina Bloggerilor va fi dezvăluită în cadrul Galei AUTOVOT 2012, în 16 februarie, de cei patru membri ai juriului bloggerilor: Bobby VoicuCristian China-Birta (Chinezu)Cristian Manafu și Cabral Ibacka.

Astfel, ai intrat în cursa pentru premiile din concursul principal, dar și în lupta pentru premiile dedicate exclusiv bloggerilor. Ai două șanse de a câștiga premii a căror valoare totală atinge 5000 de euro. Câștigătorii premiilor pentru bloggeri vor fi trași la sorți în cadrul Galei AUTOVOT 2012 chiar de către membrii juriului„.

Ce ar mai fi de spus este că cine votează este invitat automat la Gala de decernare a premiilor din 16 februarie.

Dacă te intrebi de ce tocmai AutoVot … mai multe detalii explicative afli chiar de la sursă, adică de aici.

La ediţia de anul trecut figuram pe lista maaaaarilor invitaţi fix sub Piticu, mai exact pe poziţia a cincea. De ce ? Nu am aflat … Poate `aflu anul acesta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.