Tu ești “fraier” dacă munceşti?

După o liniște aproape ciudată, revin cu ceva forțe. Forțe suficiente cât pentru 3-4 cuvinte. Nu mai mult.

Cu toate că mă tentează (la limită) să spun vreo două vorbe despre ce așteptări am eu de la o genată de călătorie … mai bine vă invit pe voi să spuneți ce și cum, la etapa a doua a concursului SuperBlog. Detalii aici.

Cât despre motivul îndrăznelii mele de astăzi … este unul cât se poate de sincer.

Ești cumva un „fraier” care muncește ? Atunci mai am o întrebare. Nu ai vrea să apari la ziar ? Nu, nu este o glumă, lucrurile sunt cât se poate de serioase (parafrazând o fostă colegă).

Iar ca să nu ne înțelegem greșit …

Din 10 octombrie, timp de patru săptămâni la Europa FM se desfăşoară campania de recunoaştere şi promovare a modelelor adevărate: „Cine-i „fraier” şi munceşte? Că vrem să ne mândrim cu el!”

Europa FM continuă să promoveze adevăratele valori din jurul nostru.

Dacă în anul 2010 Europa FM le-a ridicat statui celor mai muncitori români, în anul 2011 cei care au înţeles că în viaţă doar prin muncă obţin ce îşi doresc sunt recunoscuţi ca eroi naţionali şi sunt prezentaţi unei ţări întregi în pagina 4 a ziarului Libertatea.

Ai un coleg care se dedică muncii de birou peste măsură? Mama sau tatăl tău muncesc peste măsură să îţi ofere tot confortul? Prietenul tău cel mai bun nu mai are timp să iasă cu tine pentru că petrece toată ziua la birou muncind? Atunci scrie un mail cu povestea lor pe adresa munca [at] europafm [punct] ro!

Nu uita să ataşezi o poză cu eroul tău!

Poveştile lor merită să iasă din anonimat şi să fie date drept exemplu unei ţări întregi pentru că ei sunt adevăratele valori ce ar trebui să ne reprezinte.

Monica Anghel şi Bogdan Miu vor alege „Gospodarul de la pagina 4” şi se vor mândri cu el în Libertatea.

O campanie muncită de Europa FM!

Acum să vă văd.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.