Andreea Bănică, voce în cea mai nouă animație MUMIILE: Aventuri Moderne.

De la Warner Bros. vine filmul de animație MUMIILE: Aventuri Moderne, o comedie plină de aventură, o producție perfectă pentru întreaga familie ce are premiera în cinematografele din întreaga țară din 13 ianuarie 2023.

Printre vocile românești care dublează comedia MUMIILE: Aventuri Moderne se numără Andreea Bănică, ce declară: „Ador să dublez filmele și desenele animate! Asta s-a întâmplat din nou, însă de data aceasta în MUMIILE – Aventuri moderne. Filmul este foarte distractiv, o comedie plină de aventură. Nu aș vrea să vă dezvălui personajul pe care îl dublez, poate îmi spuneți voi când îl veți viziona”. 

În această animație, mumiile egiptene trăiesc în subteran într-un oraș secret vechi de 3000 de ani care este o imagine fidelă a Egiptului Antic din vremea faraonilor. Prin mandat imperial, Prințesa Nefer trebuie să se căsătorească cu Thut, dar niciunul dintre ei nu își dorește cu adevărat acest lucru. Dar dorințele zeilor sunt inevitabile, așa că Thut va trebui să se căsătorească cu Nefer în șapte zile și să aducă inelul străvechi al faraonului.

Între timp, la suprafața pământului, Lord Silvester Carnaby desfășoară o expediție arheologică într-un mormânt egiptean unde găsește și verigheta lui Thut și o vede precum oportunitatea lui de a intra în istorie. Când Thut descoperă că i-a fost furat inelul, nu are de ales, așa că urcă în lumea oamenilor și se infiltrează în Londra zilelor noastre. El este însoțit de fratele său mai mic, Sekhem și Croc, puiul de crocodil și animalul lui de companie; precum si Nefer, care profită de ocazie pentru a fugi de căsătorie și a-și urma visele.

Împreună, cele trei mumii vor trebui să recupereze inelul pe care lordul Silvester Carnaby l-a furat în timp ce încearcă să navigheze prin Londra modernă și, ceva ce nu era în planurile lui Thut și Nefer, să învețe să se placă unul pe celălalt.

Warner Bros. prezintă filmul MUMIILE: Aventuri Moderne, distribuit în România de către Vertical Entertainment, ce va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe, din 13 ianuarie 2023.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.