Animația “Suflet / Soul” ” este filmul nr 1 în box office-ul românesc!

După primul weekend, “Suflet / Soul”, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animație”,   este filmul nr 1 în  box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de ,,Suflet / Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat filmului statutul de cea mai bună lansare în România. 

Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul “Suflet / Soul” este o animație superbă care urmărește aventura ireală a unui profesor obișnuit care se trezește deodată într-o lume cu totul neobișnuită.

Aventura din “Suflet / Soul”  începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz și ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraș și aparența cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producție cu totul specială.

De-a lungul realizării filmului, echipa de producție s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle și trecând prin animațiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmațieni”. 

SINOPSIS

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieții lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție, necunoscut, unde descoperă suflete în așteptarea personalităților. Aici o întâlnește pe 22 un suflet tânăr, capricios și naiv, alături de care Joe pornește într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Filmul “Suflet / Soul” este distribuit în România de Forum Film România și a avut  premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat.

TRAILER

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.