Aventurile Inspectorului Sun, animația perfectă pentru întreaga familie, are premiera din 24 februarie

“Aventurile Inspectorului Sun” prezintă o poveste plină de mister și aventură, o animație haioasă ce se adresează întregii familii și are premiera pe marile ecrane din 24 februarie.

Filmul are loc în anii 1930, când Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie pe un hidroavion de lux care zboară de la Shanghai la San Francisco. Acțiunea animației este plasată într-o lume somptuoasă în care oamenii și insectele coexistă. Oamenii călătoresc în cabină, în timp ce insectele călătoresc în stil grozav dedesubt; pentru o insectă, o mașină de tuns Pan Am este de dimensiunea Titanicului. Păianjenii sunt poliția în această lume vie, iar inspectorul Sun este cel mai faimos dintre ei. Iar pentru prima data, personajul principal este pus față în față cu cel mai mare caz al lui de până acum, care va decide în cele din urmă soarta umanității.

Regizorul filmului este Julio Soto Gúrpide (Deep), cu un scenariu creat de Rocco Pucillo, care a câștigat Premiul Samuel Goldwyn pentru Cel mai Bun Scenariu în 2013. Animația este produsă de Eneko Gutiérrez, Jason Kaminsky, Rocco Pucillo, Karl Richards, Peter Rogers, Dario Sanchez și Julio Soto Gurpide. Dublajul este realizat de studioul Empire Video Production, iar vocile care au dublat în limba română sunt Cristian Neacșu, Florina Văleanu, Alexa Istrate, Dina Rotaru și Mike Alexandru Gheorghiu.

Kapers Animation prezintă filmul “Aventurile Inspectorului Sun”, distribuit în România de către Vertical Entertainment, ce va putea fi vizionat exclusiv în cinematografe începând din 24 februarie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.