Bansko februarie 2014

Trebuia să ajung şi prin Bansko în viaţa asta, nu ? Trebuia ! După o Transalpina nimic nu se putea asocia mai bine decât cu … un Bansko. Adică după o gârlă de zăpadă era musai să  mă duc tot la ceva ceva zăpadă bună de călărit, nu ? Până la urmă s-a ivit şi cel mai bun moment şi pe urmă am descoperit şi cea mai faină gască de oameni care mi-a fost dată să o întâlnesc până acum. De fapt aș putea spune că am petrecut cele mai faine 5 zile de … deplasare de până acum. Detalii prea multe despre ce s-a întâmplat pe acolo nu am să vă ofer, în schimb, dacă nu aţi coborât pe Bansko până acum … vă îndemn. Măcar atunci când vă trece prin gând să fugiţi în Alpi … luaţi în considerare mai întâi Bansko. Merită !

Prea multe nu am de spus. Sunt atât de multe impresii şi comentarii despre ce să faci, ce să vezi, pe unde să mănânci încât simt că aş călca pe aceleaşi urme.

Câteva idei despre o minivacanţă la ski în Bansko puteţi să vă faceți aici și aici.

Mai multe imagini aici.

Cât despre Transalpina, da … locul ăla cu care vă băteam la cap de dinainte să se deschidă oficial … un reportaj fain găsiți aici. O pagină de facebook actualizată permanent aici, iar site oficial … la câte sunt nu știu pe care să îl iau.

Pot în schimb să vă îndrum către două momente de sfârșit de februarie, în condițiile în care prin orașe la amiază aproape că făceai plajă. Aici și aici.

 

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.