BARBIE ESTE DEJA PE HBO MAX!

BARBIE este filmul cu cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur anul acesta. BARBIE este filmul care a depășit suma de un miliard de dolari din încasări. BARBIE este lansarea globală cu cele mai mari încasări din istoria de 100 de ani a studioului Warner Bros. Pictures, parte a Warner Bros. Discovery. Coloana sonoră BARBIE a câștigat Top Soundtrack la Billboard Music Awards. Iar BARBIE este acum pe HBO Max!

Începând de astăzi, lumea HBO Max este… roz! Filmul BARBIE este deja disponibil pe HBO Max și poate fi văzut (sau revăzut) la orice oră și de pe orice dispozitiv.

Vrei să te uiți la BARBIE chiar acum? Dă click pe acest link și poți intra în fascinanta lume gândită și regizată de Greta Gerwig. Cu Margot Robbie și Ryan Gosling sunt Barbie și Ken, parte din distribuție mai sunt America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell.

Să trăiești în Barbieland înseamnă să fii o ființă perfectă, într-o lume perfectă. Dar ce se întâmplă atunci când ai o criză existențială? Sau dacă ești Ken? Puteți afla chiar acum, pe HBO Max.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.