Ben Affleck este „ÎN TRANSĂ” în thrillerul psihologic ce are premiera în cinematografe din 12 mai

De la Solstice Studios vine thrillerul plin de acțiune „ÎN TRANSĂ” cu Ben Affleck în rolul principal, un film ce promite să îți schimbe percepția asupra realității, din 12 mai pe marile ecrane.

„ÎN TRANSĂ” spune povestea lui Daniel Rourke (Ben Affleck), un detectiv care trebuie să deslușească misterul care leagă dispariția fiicei lui de un program secret care infiltreză noi realități în subconștientul oamenilor.

Lui Ben Affleck i se alătură în distribuție actori îndrăgiți, precum Alice Braga în rolul Dianei Cruz, JD Pardo în rolul lui Nicks, Hala Finley ca Minnie, Dayo Okeniyi în rolul lui River, Jeff Fahey – Carl, Jackie Earle Haley – Jeremiah și William Fichtner ca Dellrayne.

Filmul în regia lui Robert Rodriguez se bazează pe un scenariu creat de Robert Rodriguez împreună cu Max Borenstein. Producătorii filmului sunt Mark Gill, Guy Botham, Lisa Ellzey, Jeff Robinov, John Graham, Racer Max și Robert Rodriguez. În rolul de producători executivi se numără James Portolese, Joshua Throne, Maitreya Yasuda, Crystal Bourbeau, Vincent Bruzzese, Beth Bruckner, O’Brien, Peter Touche, Christelle Conan, Gareth West, Christopher Milburn, Artur Galstian, Vahan Yepremyan, Mark Williams, Walter Josten, Patrick Josten și Jordan Wagner.

O producție Solstice Studios, un film de Robert Rodriguez, „ÎN TRANSĂ” este distribuit în România de Vertical Entertainment și poate fi vizionat exclusiv în cinematografe din 12 mai 2023.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.