“Campania de responsabilitate socială a anului 2020” la Horeca Awards este Solidar Social, inițiată de Asociația Adi Hădean

Solidar Social, campania umanitară a Asociației Adi Hădean, a primit premiul I la categoria „Campania de responsabilitate socială a anului 2020” în cadrul evenimentului Horeca Awards. Macromex a fost încă de la începutul campaniei principalul sponsor al acestui efort uriaș, ce s-a desfășurat fără întrerupere în cele 8 luni, mâncarea pregătită de echipa de voluntari ajungând la aproape 150.000 de porții.

Campania Solidar Social s-a bazat de la început pe solidaritate. Niciunul dintre cei implicați, voluntari, sponsori, donatori, autorități, nu s-a implicat în campanie pentru glorie sau imagine și cred că tocmai solidaritatea sinceră a făcut posibil acest efort neîntrerupt de 8 luni, în care echipa de peste 200 de voluntari a gătit mai mult de 120 de tone de mâncare, pentru persoanele vulnerabile și pentru cadrele medicale din spitalele Covid. Susținerea noastră a fost si ea constantă și vom continua să fim alături de ei atâta timp cât va fi nevoie.” – Albert Davidoglu, CEO Macromex

Premiul a fost primit de Chef Adi Hădean în numele întregii echipe, al sponsorilor și al donatorilor: Solidar Social se datorează în primul rând colegilor mei, Team Hădean, (…) și prietenilor noștri de la DGASPC Sector 6. Am reușit din aprilie și până acum să livrăm peste 143.000 de porții de mâncare caldă la prânz oamenilor nevoiași din București, din Sectorul 6, și medicilor din mai multe spitale care luptă în prima linie Covid, dar mai ales către Spitalul Matei Balș către care ne-am canalizat atenția ceva mai mult că așa am putut și așa am reușit să ne descurcăm. Vreau să le mulțumesc din toată inima zecilor de sponsori care ne-au ajutat cu tone, sute de tone de ingrediente pentru mâncarea pe care o gătim noi, sutelor de donatori și sutelor de voluntari.” – Chef Adi Hădean.

Activitatea Solidar Social se va desfășura în continuare tot pe baza donațiilor primite, a voluntarilor care se oferă să dea o mână de ajutor și a donatorilor, a persoanelor fizice care fac donații în contul Asociației Adi Hădean.

Dorim echipei Solidar Social să își păstreze aceeași forță și același entuziasm și mai departe și noi promitem să le fim alături cu ingrediente pe care ei să le transforme în acest ajutor zilnic ce ajunge la cei ce au cea mai mare nevoie de el.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.