Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în iulie

În plină vară, Warner Bros. Discovery aduce conținut de neratat la televiziunile din portfoliu. Eurosport este Gazda Jocurilor Olimpice, care după 12 ani, se întorc în Europa; Discovery duce „Test de supraviețuire în grup” la un nou nivel, TLC continuă cu un nou sezon din „Viața de medic”, Cartoonito îi invită pe cei mici să sărbătorească luna prieteniei, iar Warner TV îi pune pe Jennifer Lopez și Ben Affleck în prim plan.

EUROSPORT

Ciclismul și tenisul își desfășoară unele dintre cele mai prestigioase competiții în luna iulie, Turul Franței și Wimbledon, iar spre final, Jocurile Olimpice Paris 2024 iau prim-planul.

Cea mai importantă cursă ciclistă pe etape a sezonului continuă pe șoselele Franței până pe 21 iulie, când se va încheia cu un contratimp spectaculos la Nisa. Toate etapele Tour de France sunt transmise în direct pe Eurosport 1. Tot pe Eurosport 1, dar și pe Eurosport 2, poate fi urmărit turneul de la Wimbledon. Al treilea Grand Slam al anului se desfășoară pe celebra iarbă din Londra și aduce la start cei mai buni jucători din lume. Turneul începe chiar pe 1 iulie și se încheie pe 13 și 14 iulie cu finala feminină și cea masculină.

Paris promite să găzduiască cea mai impresionantă ediție a Jocurilor Olimpice, iar Eurosport va transmite cele mai importante momente ale competițiilor, dar și probele cu relevanță locală, de-a lungul celor aproape trei săptămâni. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024 are loc pe 26 iulie, iar sărbătoarea sportului continuă și în luna august.

Pe eurosport.ro sunt disponibile cele mai noi știri, analize și rezultate din cele mai tari competiții.

DISCOVERY

Noul sezon din „Test de supraviețuire în grup” începe la Discovery din 1 iulie, de la ora 20:00. Acesta va readuce 12 veterani ai emisiunii pentru a înfrunta natura sălbatică în locuri noi și provocatoare. Misiunea lor este să supraviețuiască timp de 60 de zile fără resurse esențiale – mâncare, apă, haine sau adăpost. De data aceasta, concurenții nu sunt singuri în această luptă extremă: fiecare face echipă cu un alt supraviețuitor de elită, aducând o nouă dinamică jocului. Vor fi aceste parteneriate cheia supraviețuirii sau vor complica și mai mult lucrurile?

Arestări nocturne” revine cu un nou sezon la Discovery pe 13 iulie, la ora 21:00. Odată cu lăsarea serii, secțiile de poliție devin scena unor întâlniri neobișnuite, aducând în prim-plan suspecți cu comportamente bizare. Fiecare episod aduce, prin intermediul camerelor de supraveghere corporală și a celor fixe din secții, experiențele autentice ale ofițerilor care înfruntă haosul nopții.  

Shark Week” se întoarce la Discovery începând cu 15 iulie, de la ora 22:00, cu o serie de emisiuni fascinante despre rechini și ecosistemul lor marin. Fanii vor fi purtați într-o călătorie captivantă în lumea acestor prădători legendari ai oceanelor, descoperind atât aspecte științifice, cât și aventuri palpitante în compania lor.

Vinnie Jones, cunoscutul actor și fost fotbalist, își pune la încercare abilitățile într-o nouă arenă: 800 de hectare de teren agricol din West Sussex. Cu ambiție și entuziasm, el se avântă într-o serie de proiecte de dezvoltare a fermei, care par să depășească așteptările tuturor. Pe parcursul unei veri trepidante, Vinnie și echipa sa trec prin momente de tensiune, dar și hohote de râs. În mijlocul aventurilor agricole, fanii descoperă o latură necunoscută și surprinzătoare a personalității lui Vinnie, dincolo de imaginea sa publică obișnuită. Serialul „Vinnie Jones: Aventuri rurale” va avea premiera pe 18 iulie, de la ora 21:00, la Discovery.

Pe 21 iulie, de la ora 20:00, vom intra „În inima Furtunii” la Discovery. Camerele intră în ochiul furtunii pentru a aduce în prim-plan furia naturii.

TLC

Karen și Deon Derrico sunt părinții unei familii cu adevărat ieșite din comun – 14 copii, inclusiv un set de cvintupleți, toți concepuți în mod natural! Această familie numeroasă include patru seturi de nașteri multiple, iar recent, venirea pe lume a tripleților a adus cuplului noi provocări care le vor testa la maximum abilitățile parentale. „Viața cu 14 copii” revine cu un nou sezon pe TLC din 2 iulie, de la ora 21:00.  

Din 24 iulie, de la 20:00, începe un nou sezon din „Viața de medic” despre noul spital modern cu o echipă de profesioniști curajoși și dedicați. În timp ce se confruntă cu cazuri medicale complexe, tinerii și talentații medici trebuie să facă față și propriilor provocări personale.

Într-un cadru spectaculos, o vilă italiană devine arena culinară unde Alex Guarnaschelli și Gabe Bertaccini pun la încercare talentul unor bucătari pasionați. Miza este pe măsura provocării: câștigătorul va avea oportunitatea unică de a-și perfecționa abilitățile alături de cei mai renumiți chefi din Italia, într-o experiență educațională de neuitat. Serialul „Casa bucătăriei italiene” are premiera pe 30 iulie, la ora 22:00.

WARNER TV

În luna iulie, Warner TV vine seara dedicată lui Jennifer Lopez și Ben Affleck, cu trei dintre cele mai cunoscute filme în care sunt protagoniști. Pe 16 iulie, de la ora 18:25, fanii cuplului vor putea viziona comedia romantică „Plan de rezervă”, drama biografică „Selena” și lungmetrajul „Argo”.

Plan de rezervă” îi prezintă pe Jennifer Lopez și Alex O’Loughlin într-o comedie romantică despre o femeie care decide să devină mamă prin inseminare artificială. În „Selena„, Lopez strălucește în rolul regretatei cântărețe tejano Selena Quintanilla-Peréz, într-o dramă biografică emoționantă. Nu în ultimul rând, „Argo„, regizat și interpretat de Ben Affleck, aduce pe ecran o poveste bazată pe fapte reale despre o misiune CIA de salvare a șase americani din Iran, film premiat cu trei Oscar-uri, inclusiv pentru cel mai bun film.

CARTOON NETWORK

Din 8 iulie, „Domnul Magoo” revine la Cartoon Network, de la ora 18:15. Cei mici sunt invitați să descopere noile aventuri ale Domnului Magoo care, alături de companionul său loial, năruie planurile vecinului său, Nevăstuică, și ale lui Fizz, hamsterul inteligent.

Portocala inteligentă „Lamput” revine cu o serie captivantă de mini-episoade la Cartoon Network, din 8 iulie, de la 14:25.

CARTOONITO

În iulie, Cartoonito sărbătorește luna prieteniei. De pe 1 iulie, de la ora 7:00, începe maratonul dedicat prieteniilor emblematice de pe micile ecrane: Tom și Jerry, Frații Ursuleți, gașca Looney Tunes și mulți alții.

Tot din 1 iulie, de la ora 18:00, ursuleții inimoși se reîntorc cu o aventură în Silver Lining, un tărâm neexplorat din ținutul Care-a-Lot, căreia îi fac față grație prieteniei, curajului și magiei.

HBO & CINEMAX

În luna iulie, HBO aduce o nouă premieră în fiecare duminică, de la ora 20:00: „Amsterdam” pe 7 iulie, „Zona de interest” („The Zone of Interest”) este pe 14 iulie, „Ambulanța: Salvare contracronometru” („Ambulance”) pe 21 iulie și „Iubesc să te urăsc” („Anyone But You”) pe 28 iulie.

Cinemax te așteaptă cu premierele de weekend, în fiecare sâmbătă și duminică la ora 21. Titlurile care vor avea premiera în luna iulie sunt „Godzilla” pe 6 iulie, „Imperiul luminii” („Empire of Light”) pe 7 iulie, „Aventură în doi” („The Thomas Crown Affair”) pe 13 iulie, „Marele George Foreman: O poveste miraculoasă” („Big George Foreman: The Miraculous Story Of The Once And Future Heavyweight”) pe 14 iulie, „Hellboy” pe 20 iulie, „Estul frumos” („The Sweat East”) pe 21 iulie, „Întâlnire de gradul trei” („Close encounters of the third kind”) și „Uneori mă gândesc la moarte” („Sometimes, I think about dying”) pe 27 iulie, respectiv pe 28 iulie.

Cinemax 2 dedică premierele din iulie actriței americane Faye Dunaway. „Afacerea Thomas Crown” („The Thomas Crown Affair”) va fi difuzat pe 1 iulie la ora 20:30, „Rețeaua” („The Network”) va apărea pe 8 iulie, la ora 20:30, iar „Poveste din viitor” („The Handmaid’s Tale”) pe 15 iulie, la ora 20:30.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.