Ce să urmărești pe HBO Max în decembrie

În fiecare zi a lunii decembrie te poți uita la cel puțin o premieră la HBO Max, pentru că vor intra pe platformă 24 de filme, 5 seriale nou-nouțe, 5 documentare, 7 producții speciale pentru copii și multe altele! Iar acestea sunt doar titlurile care pot fi menționate acum, fii pe fază pentru că urmează un anunț surpriză în curând!

Filme

Sărbătorește 1 decembrie cu un film românesc pe HBO Max: Boss, cu Ioana Bugarin, Cuzin Toma, Sergiu Costache, Teodor Corban, Laurențiu Bănescu și mulți alții în distribuție! Un șofer de ambulanță taciturn și fără nume e implicat într-un jaf armat. În mijlocul haosului, el lovește accidental o femeie care l-ar putea recunoaște. Speriat și vinovat, el încearcă s-o viziteze la spital, ceea ce-l pune în pericol. Apoi merge prin oraș încercând să afle mai multe despre hoți și despre șeful întregii operațiuni. Tot pe 1 decembrie aflăm despre Răni vechi, dureri noi (All the Old Knives) pe HBO Max – când CIA descoperă că unul dintre agenții săi a scurs informații care duc la uciderea oamenilor, agentul Henry Pelham trebuie să găsească cârtița.

Printre celelalte filme care vin pe HBO Max în decembrie se află și: Dulce Răzbunare (Promising Young Woman – 8 decembrie), Dulcele Bar (The Tender Bar – 15 decembrie), Ținutul Sălbatic (Land – 15 decembrie), Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului (Spider-Man: Across the Spider-Verse – 22 decembrie) și Familia Crood: Vremuri noi (The Croods: A New Age – 29 decembrie).

Documentare

Pe 10 decembrie, HBO Max aduce un documentar de excepție: Apolonia, Apolonia! Timp de 14 ani, urmărim evoluția artistică și personală a tinerei Apolonia, care devine o femeie matură fascinantă și o pictoriță respectată. Apolonia e de origine poloneză și franceză și e o reală reprezentantă a stilului de viață cosmopolit.

Pe 25 decembrie, putem urmări pe HBO Max documentarul Gwyneth contra Terry! Actrița Gwyneth Paltrow și opticianul pensionat Terry Sanderson s-au ciocnit pe pista de schi, în Utah. Rănit, Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow, acuzând-o că schia neatent.

Show Art

Seriale

În decembrie, HBO Max lan

Copiii răului (Children of Evil) este un serial produs în Serbia și ajunge pe 14 decembrie pe HBO Max. Spune povestea unui criminal mascat, care ucide un politician faimos și lasă în urmă, în mâna victimei, o monedă de aur veche. Ezitant, avocatul Nikola Bobic preia cazul și ia parte la un joc periculos care-i va schimba viața pentru totdeauna. Îngerul morții (Angel of Death) aduce pe 7 decembrie un thriller polonez, cu o poveste polițistă pe fundal. În această poveste știm cine e criminalul, dar nu știm motivul pentru acțiunile lui. Ce legătură există între criminal și anchetator? De ce sunt victimele tinere fete religioase? Tot din Polonia vine și Condamnata (The Convict), pe 21 decembrie. Judecătoarea Alicja Mazur, cunoscută pentru duritatea ei față de criminali, este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o. Ea este trimisă la închisoare, unde trebuie să supraviețuiască printre femeile pe care ea însăși le-a condamnat anterior. Ea este ținută în viață de o fiică adolescentă și de dorința de a se răzbuna pe cei care i-au înscenat crima. Va fi capabilă să facă față amenințării care pândește la fiecare colț?

De pe 11 decembrie, aflăm care sunt Aventurile mele cu Superman (My Adventures with Superman) pe HBO Max! Serialul Adult Swim îi urmărește pe Clark Kent (Jack Quaid), Lois Lane (Alice Lee) și Jimmy Olsen (Ishmel Sahid), trei tineri de 20 și ceva de ani, care încearcă să afle cine sunt și cine vor să fie. Clark și-a petrecut întreaga viață ascuzându-și puterile stranii și întrebându-se de unde vine.

Pentru copii

HBO Max a pregătit un program extins și pentru copii în luna decembrie!

Pe 2 decembrie, Hero Inside vine cu două noi episoade: Scott desenează 100 de eroi în 100 de benzi desenate. Eroii ies din reviste când sunt invocați, iar evenimente ciudate încep să se întâmple. Iar lista producțiilor speciale pentru cei mici continuă cu Barbie: Aventuri printre stele, 3 filme din Hotel TransilvaniaFurnicutzePrințul EgiptuluiMariah Carey’s All I Want for Christmas is You.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.