CINEPLEXX, du-ne la DUNE!

Cum sună un city break de trei nopți în Marrakesh doar cu biletul la Dune Partea a II-a? În luna martie cinematografele Cineplexx pun la bătaie o experiență de neuitat. Fanii DUNE au acum o șansă unică de a câștiga un city break pentru 2 persoane și de a descoperi Marrakesh în stilul Dune.

În perioada 1 – 31 martie, Cineplexx dă startul înscrierilor în campania „Cineplexx du-ne la DUNE!”. Cei mai nerăbdători fani sunt invitați să achiziționeze bilete la filmul “DUNE Partea II”, valabile la oricare dintre cinematografele Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare și Târgu Mureș – și să se înscrie apoi în cinema la campania care îi poate trimite direct în unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.

Până pe 31 martie, toți cei care își achiziționează bilete la filmul DUNE Partea II pot completa talonul de participare primit la casele de bilete și să îl depună în urna special amenajată în cinema. Fiecare bilet înseamnă o șansă de câștig, iar fiecare participant are posibilitatea de a înscrie mai multe bilete, bineînțeles codurile de bilet trebuie să fie diferite. La finalul campaniei, un singur cinefil va fi numit norocosul câștigător al unui city break de 3 nopți în Marrakesh, plus cazare, mic dejun și transport asigurate conform regulamentului.

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides, care se alături de Chani și de luptătorii fremeni pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea. Producția Dune: Partea II este distribuită de Vertical Entertainment în România și poate fi urmărită în cinematografele Cineplexx în format 2D și Dolby Atmos, în versiunea originală cu subtitrare în limba română. Campania se desfășoară în toate cele cinci locații Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare și Târgu Mureș.

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania “Cineplexx du-ne la DUNE” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu și Târgu Mureș.  

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.