Cineplexx te transformă din spectator în gamer cu filmul Gran Turismo

Bazat pe fapte reale, „Gran Turismo” este filmul eveniment al verii care promite să devină inspirație pentru o întreagă generație de tineri pasionați de jocuri video și sport. Din 9 august, acțiunea ajunge în avanpremieră pe marile ecrane de la Cineplexx cu o super campanie menită să demonstreze că visele pot deveni realitate și nimic nu se compară cu experiența de vizionare de la cinema.

Astfel, în numele pasiunilor care aduc succesul și a emoției colective din fața marelui ecran, Cineplexx lansează campania „Tu conduci jocul” prin care, în perioada 9 august – 7 septembrie, toți cei care își cumpără bilet la filmul „Gran Turismo” pot câștiga prin tragere la sorți, una dintre cele cinci console de gaming marca ASUS ROG ALLY. Printre cele mai performante gadgeturi de gaming, consola ROG ALLY va scoate la iveală talentul de gamer din orice spectator.

Campania este valabilă doar în rețeaua de cinematografe Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș iar premiile ASUS ROG ALLY vor fi repartizate câte unul pe fiecare locație. Fanii filmului pot achiziționa bilete atât online din aplicația Cineplexx, de pe site sau cinemagia.ro, cât și direct de la casele de bilete din cinematograf. Codul unic de pe bilet poate fi înscris o singură dată în campanie, însă mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig.

Cu Orlando Bloom, David Harbour și Archie Madekwe în rolurile principale, „Gran Turismo” este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are șansa să-și împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video Gran Turismo, Jann câștigă o serie de competiții organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei mașini de curse reale și îi dă șansa să participe la curse oficiale.

Filmul bazat pe o poveste reală este distribuit pe marile ecrane de către InterComFilm Distribution începând din 9 august.

Mai multe informații despre condițiile de participare și regulamentul campaniei „Tu conduci jocul” pot fi găsite pe site-ul www.cineplexx.ro sau la casele de bilete din cinematograf.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.