Clasica franciză horror „CARTEA MORȚILOR: Posesie Demonică” se reîntoarce din 21 aprilie pe marile ecrane

Warner Bros. Pictures, New Line Cinema și Renaissance Pictures prezintă reîntoarcerea la franciza emblematică de groază, „CARTEA MORȚILOR: Posesie Demonică”, de la scenaristul și regizorul Lee Cronin („The Hole in the Ground”). Filmul are în distribuiție actori indrăgiți, precum Lily Sullivan („I Met a Girl”, „Barkskins”), Alyssa Sutherland („The Mist”, „Vikings”), Morgan Davies („Storm Boy”, „The End”), Gabrielle Echols („Reminiscence”) și Nell Fisher („Northspur”).

„CARTEA MORȚILOR: Posesie Demonică” spune o poveste complicată a două surori înstrăinate a căror întalnire este întreruptă de apariția unor demoni, împingându-le într-o bătălie pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai terifiantă variantă posibilă a unei familii.

Filmul este produs de Rob Tapert („Ash vs Evil Dead”, „Don’t Breathe”) și îi are ca producături executivi pe creatorul seriei și legenda fimelor horror, Sam Raimi și „Ash” însuși, Bruce Campbell, împreună cu John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam și Victoria Palmieri.

Lui Cronin i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Dave Garbett („Z for Zachariah”, „Underworld: Rise of the Lycans”), designerul de producție Nick Bassett („Guns Akimbo,” „Sweet Tooth”), editorul Bryan Shaw („Ash vs Evil Dead”, „Spartacus”) și designerul de costume Sarah Voon („Chasing Great”, „Inside”), cu o partitură scrisă de Stephen McKeon („The Hole in the Ground”, „Primeval”).

O prezentare New Line Cinema și Renaissance Pictures a unei producții Pacific Renaissance și Wild Atlantic Pictures, „CARTEA MORȚILOR: Posesie Demonică” este distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România din 21 aprilie 2023.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.