Comedia RAMON a intrat direct pe primul loc în box office-ul din țară!

Zeci de mii de români și-au încheiat weekend-ul alături de Pavel Bartoș

Un film care a pornit dintr-un vis. O idee care a strâns laolaltă o echipă cu multă energie, pasiune pentru film și un scenariu încărcat de comedie de cea mai bună calitate. RAMON! Primul lung – metraj produs de Pavel Bartoș și regizat de Jesus del Cerro, a făcut ca în ciuda unui weekend încărcat de frig și coduri de ninsoare, oamenii să găsească metoda perfectă de a se relaxa și bucura de timpul liber: să meargă la cinematograf.

Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis și mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, la care muncim împreună de peste trei ani. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți să vă destindeți și să râdeți o oră și jumătate

spunea Pavel Bartoș în seara lansării.

Și se pare că a avut dreptate! În doar trei zile de la lansare, filmul Ramon a intrat direct pe primul loc în box office-ul românesc, înregistrând cifre aproape duble față de cel de pe locul secund. Cu o distribuție de excepție: Pavel Bartoș, Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții, filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

Energia oamenilor a simțit-o chiar din cinematografe și cel care poartă și rolul de producător, dar și de actor principal, Pavel Bartoș, care a reușit un adevărat maraton prin țară în ultimele 10 zile. După Timișoara, Cluj, Craiova, acesta a ajuns alături de toți colegii din casting și producție în București pentru primele ecranizări. Apoi a pornit iar la drum și a continuat turneul, ajungând prin Iași, Bacău, Brașov și Ploiești.

A fost incredibil. Am avut parte de săli pline și am întâlnit chiar și trei generații dintr-o familie care a ales să-și petreacă timpul împreună urmărind acest film… ce să mai? Sunt un norocos al sorții! Chiar dacă am stat doar pe drumuri, am avut o șansă incredibilă să văd atât de mulți oameni care au zâmbit, s-au destins și care la final și-au făcut timp să-mi trimită și un mesaj frumos

declara Pavel Bartoș după lansarea filmului.

Pavel Bartos alături de regizorul Jesus del Cerro urmează să plece și să se întâlnească cu spectatorii filmului și la Constanta (9 februarie), Focșani (10 februarie), Brăila și Galați (11 februarie), Piatra Neamț (12 februarie), Oradea (14 februarie), Satu Mare (15 februarie), Alba Iulia (16 februarie), Arad (17 februarie), Sibiu (18 februarie) și Miercurea Ciuc (19 februarie).

Filmul Ramon este distribuit de Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum, exclusiv în cinematografe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.