Dar cu `turistul, turistu`, ce-ai avut ?

Nu-mi mai aduc aminte cum de, în Bucureşti, s-a ajuns de la un singur târg de turism la două târguri de turism (aici mă refer la locaţie).

Din păcate pentru TURIST (pentru care unii nu dau nici doi bani) nici unul dintre evenimente nu este mai fiţos şi mai bine pregătit decât celălalt. Pe bune. Parol.

Este suficient să te uiţi doar la fotografiile de la târgul de turism de iarnă de la Palatul Parlamentului să înţelegi că, de fapt, manifestarea este un eveniment chinuit şi tras de păr … De genul … uite că putem şi suntem mai şmecheri.

`Așa, `și ? Bravo! Felicitări! Dar cu un târg de turism așa cum trebuie, cum rămâne? De ce a ajuns turistul să fie prins între clinciurile unei piețe frumoase doar la suprafață ?

Nici despre târgul de la Romexpo nu pot să vă spun foarte multe lucruri frumoase pentru că, față de celelalte ediți în care pavilionul central era arhiplin, acum spațiul este ocupat în mare parte de proiectele ministerului turismului. `Da știu, Udrea and stuff, bla bla …

Poate mă înşel şi am nimerit eu exact în timpii morţi ai târgului şi m-am bucurat prea mult de spațiul liber dintre standuri.

Dar, revin la întrebarea de baraj … Când o să mai vadă Bucureștiul un târg de turism ca înnainte de „supărarea secolului” ?! Mai durează mult împăcarea  asta ?

Sau mai bine terminăm cu „târgurile” de mușchi umflați și revenim la adevărata frumușețe a unui târg de turism. Se poate ? Dacă nu mai bine închideți baraca „ca” să nu bată vântul prin ea.

Semnat: un turist turmentat.

PS: Apreciez atitudinea lor.

Later edit: Dacă treceți pe la târgul de toamnă-iarnă de la Romexpo, nu ratați expoziția de fotografie „Venezia, pasaje, naluci, ocheade”, de la pavilionul C3- Fotograf Iulian Ignat. Am rămas plăcut surpris să constat că una dintre nălucile pe care şi eu le-am surprins este de fapt … un fotograf :))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.