Discovery Channel sărbătorește 20 de ani de „Mașini pe alese” cu un nou sezon al emisiunii

Mike Brewer & Elvis for Wheeler Dealers S18.

Mașini pe alese (Wheeler Dealers) a avut premiera în anul 2003 și a cucerit fanii din întreaga lume, devenind rapid una dintre cele mai iubite emisiuni auto. Astăzi, după 220 de mașini restaurate, dealer-ul auto Mike Brewer și mecanicul superstar Marc ‘Elvis’ Priestley se întorc cu sezonul 18, în care Mike va cumpăra mașini simbolice pentru ca Elvis să le restaureze în atelierul lor din Oxfordshire. Următorul pas va fi să le vândă și să obțină un profit cât mai mare. 

În fiecare miercuri de la ora 21:00, Discovery Channel aduce câte un episod din sezonul 18 Mașini pe alese.

Cele 10 episoade vin la timp pentru a omagia a 50-a aniversare a unuia dintre eroii necunoscuți ai automobilismului britanic, mașina Triumph Dolomite Sprint. Atunci când a fost lansată, mașina a fost lăudată pentru tehnologia revoluționară, care îi permitea să ajungă la 120 mph. Un mix perfect al unei mașini cu performanțe asemănătoare celor sport, dar și cu un grad de confort crescut. În jurul anului 1973, popularitatea mașinilor britanice a scăzut, așa că au fost produse numai 23.000, făcând din Triumph Dolomite bijuteria rară de astăzi. Mike urmărește și găsește un model, despre care spune că este chiar mai bun decât o altă mașină-vedetă a epocii, Ford Escort Mexico.

Iar Elvis are o listă lungă pentru restaurare: mașina pe care o alege Mike este puternică, dar are un carburator problematic, transmisia stricată, exteriorul este peticit, iar interiorul lasă de dorit. Cu toate acestea, Mike și Elvis își propun ca la final să testeze ideea că Triumph Dolomite Sprint este mai bun decât simbolicul Ford Mexico din anii 70.

Pe parcursul noului sezon, Elvis își va folosi experiența din cei zece ani de F1 pentru McLaren pentru a se asigura că restaurează toate mașinile pe care i le încredințează Mike.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.