Filmul 355, producția care schimbă filmele cu spioni, din 7 ianuarie în cinema

De la regizorul de succes SIMON KINBERG, maestrul filmelor de acțiune (Deadpool, X-Men, Marțianul), vine filmul 355 — un thriller de spionaj ce reunește o echipă de actrițe formidabile.

Când o armă secretă cade în mâinile mercenarului, agentul CIA Mason „Mace” Brown (actrița nominalizată la Oscar® JESSICA CHASTAIN) trebuie să-și unească forțele cu rivalul agent german Marie (DIANE KRUGER), fost aliat MI6 și specialistul în cele mai noi tehnologii, Khadijah (câștigătoarea unui Oscar®, LUPITA NYONG’O). Împreună cu psihologul columbian Graciela (PENÉLOPE CRUZ, câștigătoare a unui Oscar®), pornesc într-o misiune letală și vertiginoasă de a recupera arma, încercând să fie cu un pas înaintea unei femei misterioase, Lin Mi Sheng (FAN BINGBING, X-Men: Days of Future Past).

Pe măsură ce acțiunea se răspândește pe tot globul, de la cafenelele din Paris la piețele din Maroc și la casele de licitații opulente din Shanghai, cvartetul de femei formează o legătură care ar putea proteja lumea, dar le-ar putea ucide.

În film joacă și ÉDGAR RAMIREZ (The Girl on the Train) și actorul de origine română, SEBASTIAN STAN (Avengers: Endgame).

Titlul filmului reprezintă identitatea sub care era cunoscută prima spioană, ultimul mister rămas din Revoluția Americană. Numele de cod „355” făcea parte dintr-un sistem elaborat cu scopul de a păstra secrete numele și locațiile agenților – și a funcționat bine. După sute de ani, numele spioanei este încă necunoscut, dar realizările ei nu au fost uitate: femeile care lucrează astăzi ca profesioniști în informații se referă uneori una la cealaltă drept 355. De aceea, s-a dovedit a fi alegerea perfectă pentru un film care adună un grup de actrițe internaționale într-un thriller de spionaj dinamic și surprinzător.

„Titlul este cu adevărat important pentru că există atât de multe femei care au lucrat neobosit în culise, dar care nu au fost niciodată recunoscute în niciun domeniu”, spune producătorul și actrița Jessica Chastain.

Filmul 355 este regizat de SIMON KINBERG, iar scenariul este realizat de către THERESA REBECK (Smash) și SIMON KINBERG, pornind de la o poveste de THERESA REBECK. Filmul îl are ca producător executiv pe RICHARD HEWITT (Bohemian Rhapsody). Editat de LEE SMITH (1917) și JOHN GILBERT (Stăpânul Inelelor: The Fellowship of the Ring), pelicula îl are drept compozitor pe TOM HOLKENBORG (Mad Max: Fury Road).

Filmul 355, prezentat de FilmNation Entertainment, este distribuit în România de Vertical Entertainment, începând din 7 ianuarie, exclusiv în cinematografe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.