Hai să murdărim frumos oraşul !

Mai ţineţi minte îndemnul că murdaria este bună ? Excelent !

1. Au apărut detalii despre campania despre care vă aminteam cu ceva tone de reţinere aici

2. Întrebare: Cât timp credeţi că vor rămâne pereţii … puţini la număr … curaţi ?

3. Detalii despre întreaga campanie puteţi găsi aici.

4. Pentru că în locul scrierilor reduse … a apărut o nouă oportunitate pentru artiştii urbani să se exprime …aş vrea ca pereţii aia monotoni pe care se vor instala dâre de lichide … nu mai zic de care … tare aş vrea să văd mai bine nişte creaţii ca cele de mai jos. Ştiu că se pot realiza şi ştiu că avem câţiva băieţi foarte faini prin Bucureşti. Așa că, în loc de alte mesaje proaspete cu free gigi etc … prefer ceva în genul de mai jos.

Mai multe imagini de genul celei de mai sus puteți găsi aici.

Acum, evident că nu toate zidurile pot fi spoite, dar acelea care pot … nu văd de ce nu sunt lăsate să fie decorate moca de către vreun artist urban. O minune de mai sus necesită ceva timp de execuție și lumină. În plus, parcă era la un moment dat o modă ca reclama să fie vopsită direct pe peretele unei clădiri decât să fie atârnată de un mash.

Puteți să îi ajutați pe acești oameni binevoitori cu fotografii ale pereților care nu vă plac pe site-ul Cif sau pe pagina de Facebook. Daca vă este mai ușor, puteți să le trântiți niște mesaje sub forma unor fotografii și prin aplicația pentru smartphone-uri (Android | iOS).

Cât despre redecorarea anumitor pereți din orașe … acum rămâne la latitudnea fiecaruia dintre noi dacă acceptă sau nu lucruri interesante ca cea prezentată mai sus.

Eu vă spun … Spor la murdărit, frumos !

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.