Impresii din cantonament

Am și uitat cum e să fi în cantonament. Să te trezești la 7 dimineața, la 8 masa, la 9 pe teren sau în sală până la 12 apoi masa de prânz, 2 ore pauză după care încă o tură de antrenament până la 18.00 – 19.00. Sunt și programe mai grele de atât, sunt sigur, dar după o pauză de … peste 3 ani de pus măcar piciorul pe zgura unui teren de tenis … în cantonamentul de câteva ore pentru #jucamtenis cred că m-am descurcat binișor. Evident că am pierdut la un scor … rușinos … 6-1, 6-2 dar asta nu înseamnă că nu am luat din fiecare game câteva puncte. Greșelile personale și-au spus cuvântul până la urmă. Pentru weekendul viitor mă pregătesc cu un six pack după cum am promis … dar s-ar putea să îl primesc și nu să îl dau 😀 Speranța moare ultima.

Această revenire pe terenul de tenis se datorează evenimentului de mai sus la care sper să reușesc să urc pe tablou … și să ajung să îl am partener pe Mester. Am auzit că scoate untul din tine. `Bun așa. Mi-am făcut încălzirea în cantonament cu Andrei Bogdan. De abea aștept.

În rest în cantonament a fost incredibil de cald. Dacă va fi la fel de cald și weekendul viitor cred că o să dau berea de la final pe 2 litri de apă. Oricum sapca este de bază. Un alt aspect din cantonament a fost că am experimentat tenisul cu ochelarii pe nas. Merg de minune. Multumesc PlusOptic pentru sprijin.

Dacă te crezi mare maestru în a mânui racheta mai bine decât mine … ai și blog pe care scrii despre evenimente sportive sau sport în general … invitația este aici.

Ne vedem pe terenul de tenis.

PS: Poate reusesc să îmi îmbunătățesc servele și reverul până atunci.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.