JASON MOMOA TE INVITĂ SĂ URMĂREȘTI SHARK WEEK LA DISCOVERY!

Shark Week, unul dintre cele mai așteptate evenimente din SUA, revine și în România pe 24 iulie la Discovery Channel, cu Jason Momoa în calitate de maestru de ceremonii.

Morotai Island, Indonesia: Two black tip reef sharks next to coral head

Momoa, care este dedicat protejării și conservării oceanelor noastre, invită fanii la cea mai mare sărbătoare anuală a rechinilor. Pe parcursul Shark Week, Momoa invită telespectatorii în călătorii epice, unde vor afla dezvăluiri inedite și vor face descoperiri științifice revoluționare.

În calitate de gazdă a Shark Week, sunt mai mult decât încântat să vă însoțesc în această călătorie„. „Acest proiect înseamnă pentru mine mai mult decât o săptămână de vorbit despre rechini. Este o șansă pentru mine de a învăța și de a împărtăși legătura mea cu aceste creaturi uimitoare. Dragostea mea pentru rechini a venit cu mult înainte de perioada în care am jucat rolul lui Aquaman – a început cu câteva generații înaintea mea.

Jason Momoa

În România, Discovery Channel a pregătit mai multe emisiuni dedicate 100% rechinilor și lumii lor. Printre premierele din acest an se numără Rechinii din abis: Lumi noi și straniiMonstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe și Marele alb contra megalodon.

Rechinii din abis: Lumi noi și stranii – În Africa de Sud există un punct de atracție pentru rechinii neobișnuiți, care au comportamente bizare și înfățișări neobișnuite, ca din alte lumi. Biologul Forrest Galante, specialist în biologie sălbatică, explorează păduri de alge uimitoare și adâncuri oceanice nemaivăzute până acum de oameni, pentru a studia aceste creaturi extraordinare.

Monstrul cu cap-de-ciocan: Instincte ucigașe – Dr. Tristan Guttridge crede că rechinii ciocan pot ajunge la dimensiuni monstruoase prin vânarea altor specii de rechini. Singura modalitate de a demonstra teoria sa este de a obține mostre de țesut de la unii dintre cei mai mari rechini de pe planetă.

Marele alb contra megalodon – Meg, un rechin masiv care măsoară 15 metri și cântărește 60 de tone, a fost odată temut ca fiind cel mai înfricosător prădător. Putea devora o balenă ucigasă fără efort, dar noi dovezi sugerează că vărul său, marele rechin alb, ar fi putut fi cauza dispariției sale.

După Shark Week, publicul îl poate vedea pe Jason Momoa în „Aquaman și Regatul pierdut„, care va avea premiera în cinematografe în luna decembrie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.