MIAMI BICI 2, record de intrări în România – 63.920 spectatori

Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România.

63.920 de bilete vândute înaintea premierelor naționale și 36.007 de spectatori înaintea avanpremierelor naționale. Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 poate fi vizionat în toate cinematografele din țară și toți românii pot vedea acest nou capitol din viața lui Ilie Piciu și Ion Bilă. În Miami Bici 2, Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și mai amuzante. Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2 într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

„Era cumva normal să vindem foarte multe bilete în PRESALE pentru că Miami Bici are deja fan base-ul lui. Deci recordul ăsta nu e o mare surpriză pentru mine. De aici încolo să vedem cum merge!”

Codin Maticiuc

„Am filmat o comedie în LA pentru noi mai întâi, și apoi pentru public. Mie îmi place mult, acum ne bucură sa vedem că și publicul e curios să îl vadă.”

Matei Dima

„Miami Bici 2 este un film făcut pentru public, pentru spectatori. Faptul că am doborât recordul absolut în vânzarea de bilete înseamnă pentru noi că și publicul așteaptă filmul și asta ne face foarte fericiți. Vom face ca spectatorii să se întâlnească cu filmul în speranța că va fi o dragoste la prima vedere.”

Jesus del Cerro

O producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, Miami Bici 2, un film regizat de Jesus del Cerro, este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din întreaga țară, începând din 24 noiembrie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.