„Moonrise Kingdom”, de Wes Anderson, premieră la Warner TV în prima sâmbătă din aprilie

Drama cu accente de comedie „Aventuri sub clar de lună/ Moonrise Kingdom”, regizată de Wes Anderson, va putea fi vizionată la Warner TV pe 2 aprilie, de la ora 19:15.

Wes Anderson și Roman Coppola au primit o nominalizare la Oscar și la BAFTA pentru scenariu. Ei spun povestea unei comunități din New England a cărei viață este dată peste cap odată cu fuga din oraș a doi adolescenți îndrăgostiți.

Acțiunea are loc pe o insulă fictivă. Un orfan pleacă dintr-o tabără de cercetași pentru a se întâlni cu o fată cu care corespondează și de care este îndrăgostit, dar care are tendințe agresive. Rolurile celor doi sunt interpretate de debutanții Kara Hayward și Jared Gilman.

Cu o distribuție de excepție, din care fac parte Bruce Willis, Edward Norton, Frances McDormand, Bill Murray, Tilda Swinton, Jason Schwartzman, cu Alexandre Desplat, dublu premiat cu Oscar, responsabil pentru muzică și cu scenografie aparte, producția a avut premiera în 2012, în competiția Festivalului de la Cannes, unde a fost aclamată de critici, și a primit apoi o nominalizare la categoria „cel mai bun film comedie sau musical” a Globurilor de Aur.

Principalele teme abordate, potrivit criticilor, sunt iubirea și sexualitatea juvenilă și sănătatea mintală a copiilor. Chicago Tribune a subliniat, la momentul lansării filmului, că „Moonrise Kingdom” reprezintă studiul lui Wes Anderson cel mai concentrat din tema recurentă a operei sale, senzația de a fi neînțeles și copiii neconvenționali.

„Moonrise Kingdom” a devenit, în 2012, filmul lui Wes Anderson cu cele mai mari încasări la nivel nord-american, cu 45,5 milioane de dolari. La nivel global, el a generat încasări de peste 62 de milioane de dolari.

Toate aceste elemente fac clar faptul că nu trebuie ratată ocazia de a viziona filmul lui Wes Anderson, difuzat de Warner TV doar pe 2 aprilie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.