Partea nevăzută a concertelor din Garajul Europa Fm

Până acum v-am arătat o droaie de fotografii de la concertele din Garajul Europa Fm. Nu pot să spun care mi-a plăcut mai mult și care mai puțin pentru că la fiecare concert artistul/artiștii a/au intercaționat cu publicul prezent. Din punctul meu de vedere acesta a fost singurul lucru care a făcut diferența între concertele de până acum. Faptul că nu există o scenă și implicit o poziție dominantă din partea artistului/artistei … a lăsat loc mai mult laturii umane să iasă la suprafață.

Din păcate au fost și concerte la care nu am putut să ajung și … asta e … se mai întâmplă. Nu poți să fi prezent la toate. Dar unii dintre colegii de la Europa Fm sunt.

Nu sunt mulți. Nu am să-i enumăr ca să nu avem discuții. În schimb o să mă opresc asupra unuia singur (în afară de George Zafiu, fără de care concertele nu există).

Sorin Niculescu, Clubul de seară … sau fața nevăzută a concertelor din Garajul Europa Fm.

Sorin Niculescu
Sorin Niculescu

Teoretic nu a văzut pe viu nici un concert din Garajul Europa Fm pentru că se află „în spatele butoanelor” … Practic …  El, și sper să nu mă înșel, a urmărit toate concertele de până acum din Garajul Europa Fm. Măcar un minut pe viu și tot a fost ceva.

În această seară toți colegii mei de la Europa Fm s-au prezentat în fața doamnelor și domnișoarelor prezente la concertul dedicat lor. Mai puțin fotograful și Sorin Niculescu.

Cu această ocazie le urez o primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor care binevoiesc să intre prin colțul acesta de internet.

Nu am alte fotografii să vă arăt de la concertul surpriză pentru doamne și domnișoare pentru că … de data aceasta am preferat să păstrez intimitatea celor prezente. Concertul a fost exclusiv destinate lor … Știu că a putut fi urmărit online … și că fotografii veți vedea prin alte locuri … dar de la mine de data aceasta ați văzut ce nu se vede în concertele din Garajul Europa Fm.

Mai sunt multe alte detalii care nu se văd … Poate data viitoare. `Să vedem …

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.