Povestea Magică a Fluturilor, animația dublată de Sofia Maria Bănică, fiica Andreei Bănică, rulează în cinematografe

“Povestea Magică a Fluturilor” prezintă o animație plină de aventură și amuzament ce se adresează întregii familii și poate fi vizionată chiar acum pe marile ecrane. În film dublează în limba română Sofia Maria Bănică, fiica Andreei Bănică, dar și Sophia Cruceru, fiica lui Dan Cruceru, alături de alți actori consacrați.

Întâmplarea urmărește o pereche de fluturi rivali ce formează o prietenie puțin probabilă. Un tânăr fluture pe nume Patrick pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.

Dublajul în limba română este realizat de studioul Empire Video Production, de către actorii Răzvan Marinescu, Sofia Maria Bănică, Sophia Cruceru, Dora Ortelecan, Ilinka Nistoraș, Mina Cristiana, Andra Gavril, Andrei Iordache, Delia Papazicu și Sebastian Băniță.

Regizorul filmului este Sophie Roy, cu un scenariu creat de Heidi Foss, Lienne Sawatsky și Michael Solomon. Animația este produsă de Markus Aldenhoven, Marie-Claude Beauchamp, Michael Erik Brink, Emely Christians, Marc Gabizon, Viola Lütten, Rolf Muetze, Scherin Rajakumaran, Justin Rebelo și Denise Tie.

Minimax susține lansarea animației “Povestea Magică a Fluturilor” și este primul canal educativ pentru copii din România care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării copiilor. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani și promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste, care au şi o componentă educaţională puternică.

Filmul “Povestea Magică a Fluturilor” este distribuit în România de către Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum exclusiv în cinematografe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.