Premier Hospitality, primul operator hotelier independent din România pentru hotelurile Marriott International

Premier Hospitality a fost licențiată, în luna octombrie, ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International in Europa. Datorită acestei certificări, Premier Hospitality devine prima și singura companie din România certificată de Marriott International.

Premier Hospitality este una dintre cele mai importante companii independente de consultanță și management în domeniul hotelier din România. Condusă de doi dintre cei mai calificați și experimentați profesioniști în domeniu din țară, Lucian Marinescu și Călin Ile, compania își personalizează oferta în funcție de nevoile specifice ale clientului: de la servicii integrate, complete, la intervenții punctuale pe anumite procese, de la fundamentarea deciziei de investire, până la strategia de exit, activând  de peste 20 de ani,  atât in zona de asistenta pentru dezvoltarea de proiecte hoteliere, cat si in management operațional

Certificarea Marriott International a fost obținută în urma unei evaluări ample, care s-a derulat pe o perioadă mai lungă de timp, în care au fost evaluate capacitățile profesionale și organizatorice ale companiei. Obținerea acestei certificări este o dovadă că Premier Hospitality are resursele și expertiza necesare pentru a oferi un management hotelier de calitate.

„Datorită parteneriatelor strânse dintre Marriott și principalii sau francizați și operatori, putem continua să creștem și să oferim hoteluri excelente în întreaga regiune. Prin urmare, sunt foarte încântat să vă anunț că Premier Hospitality a fost aprobat ca operator al mărcilor Marriott Select Service în Europa și operator al Autograph Arad România.”

Andrew Kennedy, Regional Director Franchise Owner Support Europe.

„Aș dori să felicit Premier Hospitality pentru că a devenit prima companie românească independenta de management hotelier, certificată de Marriott International. Sunt convins că este  un mare pas înainte pentru ambele companii dar și pentru piață. Aștept cu nerăbdare să continuăm muncă începută împreună.”

Ivan Kiseev, Senior Director, International Hotel Development. 

Premier Hospitality este un pionier în acest model de business, oferind proprietarilor de hoteluri o opțiune viabila de management local, mai flexibil si mai apropiat de realitățile pieței decât managementul oferit de grupurile internaționale. Certificarea obținută  este o realizare importantă pentru companie, fiind in același timp un pas înainte pentru întreaga industrie hotelieră din țară. Misiunea companiei Premier Hospitality este de a evolua constant, dezvoltându-și echipa și competențele, pentru a deveni, în timp, principala opțiune a proprietarilor de hoteluri pentru management hotelier.

Pe viitor, compania își propune să deruleze și alte procese de calificare pentru a obține certificări de la mai multe grupuri hoteliere internaționale de prestigiu. 

 „Nu există o validare mai mare a faptului că facem bine ceea ce facem decât o astfel de  recunoaștere din partea celui mai mare grup hotelier la nivel mondial. Suntem hotărâți să devenim cel mai important operator hotelier independent din România”

Lucian Marinescu – Managing Partner, Premier Hospitality. 

„Noi suntem aici să sprijinim investitorii în hotelurile din România și o facem punând în joc toate experiențele și cunoștințele acumulate în peste 20 de ani de activitate în turism. Asta înseamnă, printre altele, și să le facilităm accesul la tot ceea ce oferă lanțurile hoteliere importante din lume, plecând de la condițiile de afiliere la design și concept de hotel sau acces la sistemele lor de distribuție. Faptul ca Marriott, cel mai mare grup hotelier din lume, ne-a certificat oficial ca partener în operarea hotelieră spune cât se poate de clar care este nivelul la care Premier Hospitality înțelege să activeze în piață”

Călin Ile, Managing Partner, Premier Hospitality.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.