Sezonul trei „Creatorii de Miracole”, din 20 februarie la Warner TV

Cel de-al treilea sezon al serialului „Creatorii de miracole/ Miracle Workers”, cu Daniel Radcliffe și Steve Buscemi în rolurile principale, va debuta la Warner TV pe 20 februarie, la ora 11:00, când vor fi difuzate primele patru episoade.

Sezonul, intitulat „Calea spre Oregon/ Oregon Trail”, este alcătuit din zece episoade și ele vor putea fi urmărite la Warner TV duminica.

Serialul de comedie a fost lansat în 2019. Acțiunea a început în birourile Heaven Inc., când Dumnezeu plănuia să distrugă Pământul și doi îngeri încearcă să îl convingă să salveze totuși omenirea. 

Sezonul secund i-a dus pe protagoniști în Evul Mediu, iar în cel de-al treilea al antologiei, acțiunea s-a mutat în Vestul american, în preajma anului 1844.

În centru se află un grup de călători care merg spre Oregon, pentru a începe o nouă viață.

Daniel Radcliffe este pastorul Ezekiel Brown, care îi convinge pe oamenii din satul lui afectat de foamete să îl urmeze spre teritoriul ce le va schimba traiul, în timp ce Steve Buscemi este un nelegiuit căutat de autorități, Benny the Teen, pe care l-a ales îndrumător în călătorie. 

Distribuția este completată de Karan Soni, Jon Bass și Geraldine Viswanathan.

„Miracle Workers” a fost creat de umoristul american Simon Rich, în baza propriilor scrieri.

Episoadele din cel de-al treilea sezon sunt regizate de Andrew DeYoung, Steve Buscemi, Dan Schimpf, Blake McClure și Claire Scanlon.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.