Sony Pictures Television și Warner Bros. Discovery extind parteneriatul de distribuție de conținut în Europa Centrală și de Est

Parteneriatul aduce pentru HBO și HBO Max o prelungire pe durata a mai mulți ani a primei ferestre de difuzare și accesul la o selecție de titluri din vasta librărie de film și televiziune a Sony Pictures.

Sony Pictures Television și Warner Bros. Discovery au anunțat astăzi prelungirea parteneriatului de conținut în Europa Centrală și de Est, prin care titluri din lista de filme de lungmetraj Sony Pictures Entertainment și seriale TV selectate vor fi difuzate în exclusivitate atât la televiziunile HBO, cât și pe platforma de streaming HBO Max în întreaga regiune.

De la hiturile recente, cum ar fi Whitney: I Wanna Dance With Somebody, filmul biografic despre viața lui Whitney Houston, și A Man Called Otto în care joacă Tom Hanks, până la cele mai așteptate filme de pe lista de lansări viitoare ale Sony Pictures Entertainment, parteneriatul va aduce unele dintre cele mai mari titluri și francize celor care urmăresc HBO și HBO Max. Printre titlurile viitoare din lista Sony Pictures Entertainment se numără: Spider-Man: Across the Spider-VerseGran TurismoEqualizer 3, următoarea ecranizare a francizei Ghostbusters și noile lungmetraje din universul Spider-Man (inclusiv Kraven the HunterEl Muerto și Madame Web).

Parteneriatul va include, de asemenea, accesul abonaților HBO și HBO Max la o selecție extinsă a celor mai populare filme din catalogul Sony Pictures Entertainment, inclusiv filme din francizele Spider-ManJumanjiMen In Black și Hotel Transylvania. Serialul de televiziune Accused, lansat în ianuarie pe Fox în SUA, aducând cele mai mari audiențe ale rețelei din ultimii trei ani, precum și drama britanică Without Sin, nominalizată la BAFTA, și titlurile Twisted Metal și Lucky Hank, sunt și ele incluse în acord.

Acordul pentru filme și seriale de televiziune dintre Warner Bros. Discovery și Sony Pictures Entertainment cuprinde teritoriile din Europa Centrală și de Est, aducând aceste titluri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina, Macedonia de Nord și Kosovo.

În calitate de studio independent cu un portofoliu foarte așteptat de filme de lungmetraj și seriale de televiziune de la Hollywood în fața noastră și cu o diversitate mare de conținut clasic în biblioteca Sony Pictures, ne aflăm într-o poziție unică în care putem conecta conținutul excelent cu publicul din întreaga lume. Acest nou acord extins cu partenerii și prietenii noștri de la Warner Bros. Discovery este o modalitate extraordinară de a aduce acest conținut publicului HBO și HBO Max din Europa Centrală și de Est.

Mark Young, Executive Vice President, Networks & Distribution, Sony Pictures Television EMEA.

Ragnhild Thorbech, Senior Vice President, Programming and Acquisitions EMEA, Warner Bros. Discovery, a declarat: „Prelungirea acestui parteneriat multianual le permite abonaților noștri din Europa Centrală și de Est să să se bucure în continuare de o gamă incredibilă de filme de lungmetraj și seriale TV de la Sony pe HBO și HBO Max, ca parte a abonamentului lor existent. Alături de titlurile din familia de mărci Warner Bros. Discovery, inclusiv HBO Originals, Warner Bros., Max Originals și universul DC, acest tip de parteneriate ne ajută să ne asigurăm că oferim cel mai bun mix de conținut posibil.

Despre Sony Pictures Television

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut din industria televiziunii, producând și distribuind programe la nivel mondial din toate genurile și pentru toate platformele. Pe lângă faptul că gestionează una dintre cele mai mari biblioteci de filme de lungmetraj, emisiuni de televiziune și formate premiate din industrie, SPT operează un portofoliu solid de companii de producție deținute integral și în asociere în Statele Unite ale Americii, Europa, America Latină și Asia-Pacific, precum și canale liniare și digitale din întreaga lume. SPT este o companie Sony Pictures Entertainment, o filială a Sony Group Corporation, cu sediul la Tokyo.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network , Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV și altele. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.wbd.com.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.