TLC prezintă serialul 7 destine!

Sâmbătă, 16 decembrie, TLC lansează 7 Destine! Noul serial va putea fi urmărit de la ora 22:00. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

7 destine are șapte episoade cu o perspectivă unică. Fiecare episod are o poveste diferită, de sine stătătoare și urmărește lupta unor personaje cu experiențe șocante din propriile vieți.

Fiecare personaj trebuie să se confrunte cu cele mai întunecate aspecte ale vieții pentru a reuși să-și continue viața și să depășească aceste momente. Personajele vor avea două opțiuni: fie stau deoparte și vor ceda trecutului, fie vor înfrunta faptele trecute și-și vor câștiga propriul viitor.

Produs de BirFilm, serialul are o distribuție din care fac parte actori veterani: Tilbe Saran and Genco Erkal, care pentru această producție a revenit în televiziune după o lungă absență. Alături de ei se numără și Engin Hepileri, Melisa Sözen, Cem Davran, Damla Sönmez, Ekin Koç, Sinan Tuzcu, Pınar Göktaș, și Merve Dizdar, care a primit premiul pentru cea mai bună actriță la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.

7 destine începe la TLC pe 16 decembrie, la ora 22:00.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.