TLC spune povestea incredibilă a actriței Selma Blair: Lupta pentru viață

Documentarul, care o are în prim plan pe cunoscuta actriță Selma Blair și lupta ei împotriva sclerozei multiple, va fi difuzat la TLC marți, 30 mai, de la ora 21:00

Marți30 mai, de la ora 21:00TLC aduce în premieră un documentar mult așteptat în întreaga lume – Selma Blair: Lupta pentru viață. Filmul o urmărește pe celebra actriță, aducând imagini din viața ei pe parcursul unui întreg an, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală autoimună care nu are leac.

Documentarul prezintă o femeie care se luptă cu boala ei, în timp ce se confruntă cu provocări precum miturile adânc înrădăcinate despre frumusețe, teama colectivă în jurul dizabilității și a mortalității, precum și lupta pentru acceptarea de sine și căutarea liniștii interioare. Completat cu spiritul și umorul care o caracterizează, filmul o urmărește pe Selma Blair în timp ce acceptă un diagnostic greu care îi schimbă viața și începe o călătorie de tranziție monumentală.

Selma este o forță: actriță, mamă și susținătoare a persoanelor cu dizabilități. Lupta ei curajoasă împotriva sclerozei multiple și deschiderea de a-și împărtăși povestea ei profund personală prin lacrimi și râsete o transformă într-o lecție de viață despre perseverență extraordinară. „Sunt mai mult decât încântată și mândră că acesta este „debutul” meu cinematografic și pentru că am crezut în puterea faptul că o poveste bine spusă ne poate ne conecta pe toți. Eu sunt subiectul acestui film, dar speranța mea este ca toată lumea să se regăsească în el și să găsească o putere și o bucurie pe care poate nu știau că le au„, spune Selma Blair.

Conexiunea mea cu Selma a fost instantanee. Încă de la primul nostru FaceTime am înțeles imediat cine este ea – dezarmantă, fermecătoare, crudă, reală și adevărată„, spune Rachel Fleit, care a regizat documentarul. „Încă de la început am vrut să spun această poveste despre un mod diferit. Sunt onorată că Selma a avut încredere în mine pentru a-i spune povestea.

Documentarul va fi difuzat la TLC pe 30 mai, de la ora 21:00 și este disponibil și pe HBO Max. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Selma Blair: Lupta pentru viață a fost regizat de Rachel Fleit. Mickey Liddell și Pete Shilaimon, de la LD Entertainment, au produs filmul împreună cu Troy Nankin. Cass Bird este producător executiv.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.