Un look asupra unui chinez

Oameni buni și frumoși am rămas dator cu o chestie. Să mă uit la noua muncă a lui Chinezu și să mă dau cu părerea. Deși eu nu cochetez cu tembeliziunea părerea mea contează mai puțin. Sigur că sunt tehnici și tehnici de a aborda un invitat sunt anumite puncte de care trebuie să ți cont și să empatizezi cu invitatul în anumite puncte. Pe scurt tehnica interviului ține de felul în care ști să-ți manipulezi invitatul și privitorii. Sunt multe alte aspecte de care nu țin cont dar sunt sigur că atunci când vă gândiți la emisiuni gen interviuri vă duceți automat cu gândul la Profesioniștii, Grantat 100%, Teo, Mihaela Rădulescu etc Sunt emisiuni care au ieșit la lumină prin particularități. Am să mă opresc aici cu teoria pentru că sunt alții care știu mult mai bine decât mine cum și ce …

Din ce am reușit să observ până acum la nea Chinezu`, un personaj simpatic foc și destul de echilibrat în tot ceea ce face, ca privitor și nu ca amator de media ce sunt, pot să văd că are un stil destul de șmecheresc, dezinvolt, prietenos și care cunoaște destul de bine latura umană astfel încât să susțină o poveste alături de un invitat. Asta văd eu la prima vedere.

Din păcate nu am putut și nici nu cred că voi putea vedea pe viitor emisiunile lui pe TV pentru că, deși de bine pusă emisiunea, la niște ore numai bune pentru oameni mai măricei așa … când ai un prichindel tot timpul este al lui. Așa pot să explic și lipsa mea din mediul online, atât de vital astăzi. Asta e … viața mea deocamdată este în proporție de 90% offline.

Până remediem cumva situația … să ridicăm puțin în slăvi youtube-ul căci, nu-i așa ?! e prietenul nostru scump și drag.

Fără să citesc și să caut și alte păreri despre emisiune … până acum văd că a reușit să urce online următorii invitați:

Magda Catone si Dan Pârvu

Cristian Țopescu 

Aștept cu nerăbdare momentul în care `nea chinezu o să ajungă ministru al sporturilor pentru că am auzit că ar avea planuri mărețe.

Candice Dragotă

Îmi plac cum sună conceptele astea: câinari, pisicari etc La măgari e mai greu că nu prea văd cum ar fi. Cât despre ciparea pisicilor … brrr

Mihaela Cernea 

Adrian Vîlcu

Alin Popescu 

Luigi Gageos 

Radu Gabriel

Angel Popescu

Dan Byron 

Costin Craioveanu

Mihaela Sîrbu

Octavian Segărceanu 

Alin Petrache

În rest … aștept și poveștile oamenilor mici dar cu brand mare pentru o anumită categorie de lume. Nu vreau să mă arunc să fac ceva propuneri că … știe maestru` ce are de făcut.

Spor !

 

PS: Dacă tot ai ajuns până aici tare aș vrea să văd niște oameni de tembeliziune cum își dau cu părerea. Ei sunt cei mai avizați, nu ?

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.