Cu o jucărie … se face primăvară în ochii celor mici

Spun din nou da. Da unei idei foarte interesante şi drăgălaşe. Născută nu recent, dar despre care mă bucur să aud.

De la bun început vă spun că este legat de copii şi părinţi. Aşa că cei care nu au legătură, deocamdată, cu această lume … vă pierdeţi timpul de pomană. Astăzi

Înainte să vă spun motivul acestei postări vă recomand cu multă căldură, dacă nu i-aţi trecut deja pragul, moaşei Vania, pe care am avut plăcerea să o întâlnesc cu ocazia unui eveniment important din viaţa mea. Sunt sigur că te va surprinde mai mult decât plăcut experienţa sa despre … tot ce vrei să ştii despre perioada de sarcină, naştere şi primele luni şi primii anişori din viaţa micuţului/micuţei. Cursurile se ţin aici, dar şi în alte locaţii precum acesta. Unele dintre ele sunt gratuite. Ştiu că mulţi vor spune … nu am nevoie că o să mă documentez eu de pe net. Întradevăr, internetul ajută mult, dar nu la fel de mult ca un sfat şi o părere din partea unei persoane despre care sunt sigur că vei afla multe lucruri frumoase şi de prin alte colţuri ale www-ului.

Revenind la scânteia acestui post … o idee cu care de altfel sunt sigur că v-ați mai întâlnit până acum prin București, dacă nu chiar România … Acea de sharing … Cred că ați auzit la un moment dat de ideea de a împărți mașina în drum spre serviciu cu cineva pentru a mai reduce din cheltuielile la carburant/deplasare. Dacă nu … înseamnă că nu a mers prea bine ideea.

În schimb, când vine vora de cei mici, cred că lucrurile stau cu totul altfel. Iar pentru că vârsta copilăriei este una plină de jucării și de momente legate de plăcerile aduse de o jucărie, cred că merită  să vă amintesc de propunerea celor de la Zibo.ro prin care, împreună cu Cabral vă invită la un schimb de jucării. Detaliile complete legate de program găsiți aici.

Am ales să amintesc despre această acțiune nu din cauză că participă Cabral la ea, ci pentru că știu că o jucărie sau orice gest, oricât de mic, pentru ceilalți de lângă tine, care de abea așteaptă să aducă un zâmbet pe buze princhindeilor lor … înseamnă mult.

Așa că vă invit să vă gândiți de două ori când vreți să aruncați jucăriile celor mici atunci când cresc …

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.