Sărbătorește românește la Cineplexx!

– Ziua Națională vine cu preț unic pentru filmele locale –

1 decembrie este ziua în care inimile noastre bat mai tare, ziua în care simțim patriotismul cu mai multă putere și ne mândrim la unison că suntem români. Este ziua din an în care trăim totul mai românește ca oricând, iar cinematografele Cineplexx se alătură marii sărbători cu un program special pentru filmele românesti, disponibile toată ziua la prețul unic de doar 10 lei pe bilet.

Cu mare încredere în forța filmului românesc și cu toată susținerea pentru industria cinematografică, Cineplexx dorește ca prin această campanie să aducă poveștile autentic românești pe marile ecrane și la îndemâna cât mai multor spectatori. 

Fie că este vorba despre evenimente istorice, comedie, dramă sau chiar mister, la Cineplexx toate filmele românești de succes vor fi disponibile la un super preț de doar 10 lei/bilet.  Premierele acestei săptămâni: „Hai Hui în timp”, „Eroii de la Podul Jiului/ Gata oricând” sau „Oameni de treabă”, dar și succesele de box office care au doborât deja recorduri ca: „Teambuilding”, „Mirciulică” și „Capra cu trei iezi” îi așteaptă pe toți iubitorii de filme la oricare din cinematografele Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu Mare, Târgu Mureș – pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională!

În această zi de sărbătoare, toți iubitorii de filme vor fi întâmpinați la Cineplexx cu un decor tradițional românesc. Acesta a fost proiectat și construit special pentru a marca deschiderea sezonului de iarnă cu specific românesc care se anunță a fi plin de multă bună dispoziție și filme pe toate gusturile, așa cum merită ele văzute: pe marele ecran. 

Programul complet al celor cinci cinematografe, detalii despre campania “Sărbătorește românește la Cineplexx” și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania deține în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.   

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.