Fiecare vacanţă are melodia ei

De la bun început salut inițiativa lui Răzvan de a duce lucrurile pe un făgaș firesc (părerea mea). Aștept cu mare interes și primele … pâinici din cuptor. De curiozitate măcar.

Evident că nu despre travel marketing vreau să vorbesc ci despre … vacanțe și muzică. Fiecare vacanță este o nouă șansă să cunoști locuri, oameni și obiceiuri foarte frumoase. Sunt total de acord că nu te duci în Lisabona ca să mănânci la „Mec”.  Evident că dacă te uiți unde trebuie vei găsi o delicatesă culinară sau o bucățică specifică acelui loc de care să te bucuri.

La fel se poate spune și despre muzică. Mai mult ca sigur dacă ați deschis radioul în vacanță sau ați tras cu urechea ați auzit (poate) alte melodi decât acasă. Din păcate eu nu am reșit să pun deoparte din fiecare destinație câte o melodie care să caracterizeze experiența trăită … dar mi-au rămas mai multe melodii întipărite în minte din acea perioadă. Unele melodii le-am auzit pentru prima oară acolo … altele le-am descoperit pe urmă … iar în inerția experiențelor le-am asociat cu acele locuri vizitate.

Nu am fost un mare plimbăreț … dar, în ordine cronologică lucrurile pentru mine au decurs cam așa. Prima destinație în care am mers până am căzut seara lat a fost …

Londra

A urmat Barcelona

Roma

Bulgaria

Venetia

Antalya

Sevilia

Lisabona

Ccortina D’ampezzo

Venetia din nou

Antalya din nou

Innsbruck

Antalya … din nou 🙂

Tunisia

Halkidiki … nu mai reusesc sa gasesc melodia … dar mai sap … Tot dau de ea cumva.

Ştiu că nu sunt cele mai inspirate melodii şi cele mai bune pentru ascultat în căşti pe meleaguri străine … dar mie acestea mi-au rămas întipărite în minte. Pentru următoarea destinaţie … am mai multe alegeri de făcut. O să vă spun despre aceasta după ce mă întorc.

Experienţe frumoase !

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.