Se lansează abonamentele 2020 pentru concertele de la Sala Radio

Pe lista de lucruri pe care îţi doreşti să le reuşeşti anul viitor se numără mai multe momente frumoase pentru tine şi muzică bună? Cauţi un cadou special pentru cei dragi? Vrei să asculţi câteva dintre cele mai cunoscute creaţii ale muzicii clasice, în interpretarea celor mai mari muzicieni români ai momentului? Pentru toate acestea, Orchestrele şi Corurile Radio România lansează marţi, 10 decembrie, noile abonamente pentru primele 3 luni ale anului 2020 (ianuarie-martie).

Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar Beethoven (250 de ani de la naşterea celebrului compozitor), concertele Chopin (210 ani de la naştere), concertul de serenade propus de Orchestra de Cameră Radio sau gala de operă ce marchează 30 de ani de activitate ai apreciatei soprane de talie internaţională Elena Moşuc sunt doar câteva dintre momentele pe care nu trebuie sa le rataţi la Sala Radio.

Mari muzicieni precum dirijorii Cristian Mandeal, Tiberiu Soare, Tianyi Lu, Leo Hussain, Julien Leroy, Kahchung Wong, Patrick Hahn, Pianiştii Adela Liculescu, Dana Ciocârlie, Toma Popovici, Sînziana Mircea, violoniştii Gabriel Croitoru, Alexandru Tomescu, Valentin Şerban, violonceliştii Răzvan Suma şi Mircea Marian, flautiştii Ion Bogdan Ştefănescu şi Matei Ioachimescu sunt doar câţiva dintre artiştii pe care îi veţi aplauda în concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio România.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio şi ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultaţi secţiunea de program pe www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând cu 17 decembrie.

Preţurile la abonamente:

– categoria I – 285 lei

– categoria a II-a – 228 lei

– categoria a III-a – 171 lei

Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 171 lei

– categoria a II-a redus – 137 lei

Detalii, la casa de bilete, telefon 021.314.6800. Programul este: marţi – vineri: 13:00-19:00; sâmbăta şi duminica închis, cu excepţia zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00.

Biletele şi abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.