Am apucat să joc și tenis primăvara asta

Pe cuvânt de fost șoim al patriei că este o realizare care merită să o treci pe un perete pe undeva.

Cu alte cuvinte, între două reprize de ploi … unii mai curajoși așa s-au strâns într-un weekend, au făcut 15 mătănii fiecare să fie vreme bună și să nu mai plouă, au luat rachetele la sipnare, cateva mingi prin buzunare (mai noi, mai dezumflate) și au alergat cât au putut pe terenurile de tenis ale lui GM.

Vă spun de la început ca să nu avem dubii. Eu am renunțat în prima zi (nu fără luptă dreaptă), dar scriu despre eveniment pentru că îmi place orice inițiativă legată de tenis în România (evident la care să și particip, altfel e stupid să scriu despre ceva la care nu am fost și vărs ceva de umplutură doar de dragul de a scrie și eu ceva). În special pentru amatori. Nu vorbim despre programul partener acum că … nu e cazul.

Revenim pe teren pentru că toată distracția a fost deschisă de un meci demonstrativ (bine plasat la început) dintre … niște domni care dau bine cu racheta. Acești domni sunt  Gabi Moraru/Vlad Eftenie vs Julien Ducarroz/Cornel Ilie. Dacă nu mă credeți, provocații la un meci direct și mai vorbim.

Pe scurt: am jucat, am transpirat dar cel mai mult am făcut multă mișcare. Dacă ar fi fost să mă forțez nițel să trec de prima zi … probabil că a doua zi (duminică) aș fi fost rupt de oboseală. Așa că am ales opțiune a doua. Nu am forțat și m-am distrat cât am putut. Mulțumesc pe această cale domnului Toma pentru „antrenament”. A fost unul pe cinste și promit că mă voi ține de cuvânt cu meciul promis.

Pentru că mai este o zi de meciuri cu optimi, semifinale și finale vă îndemn să urmăriți cum se mai distrează unii prin weekend pe #bloggersopen14, atât pe facebook, twitter, dar mai ales pe instagram.

Fie ca cel mai bun (în afară de Restivan) să câștige.

Game ! Set ! Blog !

 

2014-06-26 14.39.02

Later Edit:

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.