Austin Butler câștigă premiul pentru cel mai bun actor pentru Elvis la premiile Globurile de Aur 2023

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – JANUARY 10: Austin Butler poses with the Best Actor in a Motion Picture – Drama award for „Elvis” in the press room during the 80th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton on January 10, 2023 in Beverly Hills, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/FilmMagic)

Austin Butler a luat acasă Globul de Aur 2023 pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis Presley în filmul Elvis al lui Baz Luhrmann. Actorul a mulțumit echipei si regizorului pentru acest rol, dar și membrilor familiei Regelui, Priscilla Presley și Lisa Marie Presley, care s-au aflat în public la momentul decernării premiului. „Vă mulțumesc, chiar vă mulțumesc că v-ați deschis inima și casa voastră pentru a mă primi. Lisa Marie, Priscilla, vă voi iubi pentru totdeauna”, mărturiește el, în timp ce muzica de pian cânta din ce în ce mai tare pentru a-l îndemna să termine speech-ul.

Actorul și-a încheiat discursul cu un tribut către regretatul artist, câștigător a trei premii Grammy. „Ai fost o legendă și un rebel și te iubesc atât de mult”, a spus el despre Elvis.

Cea de-a 80-a ediție anuală a Globurilor de Aur a fost găzduită de comediantul Jerrod Carmichael și a avut loc la renumitul hotel The Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Ceremonia a fost difuzată pe NBC și transmisă live pe Peacock.

Filmul Elvis regizat de Baz Luhrmann, o producție Warner Bros. Discovery, este distribuit în cinematografele din România de către Vertical Entertainment.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.