Bucureștiul se transformă în arena adrenalinei: Auto Total Business Show la Romexpo în weekend!

Auto Total Business Show (ATBS) încinge asfaltul de la Romexpo în acest weekend. Pe 10 și 11 iunie, super-showuri de drift, acrobații pe două roți, trial moto, momente spectaculoase marca strongmen și multe alte surprize îi vor încânta toți pasionații de mașini și nu numai. Anul trecut, la ediția cu numărul XI a ATBS, au participat 43.000 de spectatori. Intrarea este liberă. Organizator: AD Auto Total.

Vor fi două zile de adrenalină, motoare turate și cauciucuri încinse. În premieră în România, francezul Julien Perret, vicecampion mondial la trial moto pregătește demonstrații spectaculoase de cascadorie. La cei 29 de ani ai săi, tânărul se mândrește cu numeroase premii și multiple titluri de campion național și internațional. Julien a apărut pe scena ITALIA’S GOT TALENT 2022, e de patru ori campion al Ligii Midi Pyrenees S1, de patru ori campion al Ligii Aquitaine, campion al Franței la proba urbană S1 09 și multe altele.

Caiiputere fac spectacol pe asfalt. Nu lipsesc consacratele sesiuni de drift: anul acesta, la volanul mașinilor ce vor rupe asfaltul urcă campionii naționali și internaționali din echipa RoDrift – Adrian Liviu Balut, Cosmin Ciontu, Raya Goranova (Bulgaria), Silvio Gotsev (Bulgaria), Ștefan Mladenov (Bulgaria) și Florin Costea. Așii volanului au de îndeplinit sarcini spectaculoase: derapaje controlate între două puncte fixe în zgomotul asurzitor al motoarelor turate, parcare laterală în drift și atingerea unei bile suspendate.

Omul împotriva mașinii. Vlad Leahu, campion național și vicecampion internațional la Strongman, Gabriel Păun, Srieh Mutasem, Iulian Moțoc, și Ioan Alexandru Cristolovean vin la ATBS să demonstreze că imposibilul poate deveni posibil. În program: răsturnări impresionante de anvelope (400 kg) și probe incredibile de tras camioane de 15 tone, plus alte câteva momente care le vor da șansa să-și etaleze abilitățile supraomenești în demonstrații excepționale marca Strongman.

ATBS 2023 garantează acțiune la fiecare colț și distracție maximă pentru toate vârstele. Dinner in the sky, karting, escaladă, sunt doar câteva dintre surprizele pe care evenimentul le are în program pentru weekend-ul 10-11 iunie.

În Pavilionul Central, peste 130 de standuri transformă spațiul într-o vitrină dedicată inovației și celor mai noi tendințe din industria automotive. Este locul unde giganții domeniului, producători de top de piese auto originale și aftermarket, aduc în prim-plan ultimele apariții din domeniu. „La ATBS, an de an, mii de antreprenori din industria reparațiilor auto vin să ia pulsul viitorului în automotive. ATBS este platforma perfectă pentru vânzări, un hub menit să stimuleze colaborări dinamice, parteneriate strategice de afaceri și alianțe comerciale la cel mai înalt nivel. Misiunea noastră este de a cataliza progresul în industria auto.”, declară Gabriel Zane, Director Marketing la AD Auto Total.

La ediția de anul trecut, Auto Total Business Show a înregistrat un număr record de 43.000 de spectatori. Anul acesta, programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie, între orele 10:00 – 18:00.  

Mai multe pe:

https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow
https://www.instagram.com/atbs.ro/

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.