Ce să faci pe 28 februarie 2012

Sunt foarte puține evenimente la care am participat în ultimi ani.

Așa că am încercat pe cât posibil să cântăresc foarte bine dacă merită să mă duc la acel eveniment sau nu.

Cei drept, de cele mai multe ori, apar situații, din senin, care nu îți mai lasă prea mult timp liber pentru alte activități … și atunci trebuie să apelezi la balanță. Să pui în balanță cât de important este sau nu evenimentul sau prezența ta acolo.

Referitor la titlu … răspunsul este … poți să mergi la SMS București. Dacă vrei, evident. Nu este obligatoriu. Dacă era și 29 … era de pică.

Cât de important este să participi la Social Media Summit ? `Jur că nu știu. Deocamdată. Dar sper să aflu … Glumesc, evident. Recunosc, m-a atras la acest eveniment, ajuns la doi anișori, și despre care am auzit încă de pe la începuturile lui că de acolo afli niște chestii faine, conferința legată de strategii și implementare, în special pentru subiectul legat de managementul crizelor într-un mediu exploziv și reversul medaliei și capcanele social media.

Cred că este lesne de înțeles de ce m-a atras tocmai această temă și nu alta. Și cred că este și mai lesne de înțeles de ce merg la acest eveniment. Pentru că se desfășoară acasă și nu trebuie să alerg prin țară.

Nu știu cât de mult buzz s-a făcut pe latura evenimentului dar …  daca ai blog si dacă ai timp (eu o să îmi fac cu forcepsul) poți să participi … cu un e-mail pe adresa „gabriela.matei [@] revistabiz.ro”, cu datele tale de contact și cu un paragraf două acolo despre ce subiecte sunt interesante pentru tine. Acum, nimeni nu promite că dacă ai trimis mailul vei primi invitația automat. Aceasta se oferă ca la orice eveniment în limita locurilor disponibile (evnimente de online pe stadion nu s-au făcut … încă).

Dacă nu ai blog … e nasol. Trebuie să dai două ture de stadion ca să … `Dar până să ieși pe ușă, îți mai spun că pentru reprezentanții companiilor înscrierea la eveniment este 50 euro + TVA.

Deci … pune mâna și fă-ți un blog, că pe facebook ai timp să stai.

Mai multe detalii legate despre ce va fi … afli de aici, sau pe twitter #smsbucuresti dar și de pe pagina de Facebook.

`Succes la turele de stadion …

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.