Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în iunie

În prima lună de vară, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery aduc emisiuni noi, sezoane proaspete ale celor mai urmărite francize, Roland-Garros live, idei inspirate pentru renovări, un documentar de neratat despre Taylor Swift și multe altele!

TLC

Taylor Swift este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, cu milioane de fani pe fiecare continent, albume premiate și un turneu care se desfăsoară acum, în care doboară multiple recorduri. În timp ce turneul Eras Tour al lui Taylor Swift se desfășoară în întreaga lume, investigația CNN privind procesul intentat de compozitorii Sean Hall și Nathan Butler împotriva lui Swift pentru piesa de succes „Shake it Off” va fi în iunie pe TLC! Pe 19 iunie, de la 22:00, la TLC vedem documentarul de neratat „Taylor Swift în instanță”. După o îndelungată bătălie juridică împotriva vedetei pop Taylor Swift, reclamantul Sean Hall vorbește cu CNN despre modul în care decenii de apropriere culturală au modelat industria muzicală și oferă o perspectivă asupra cazului de care Taylor Swift nu a putut scăpa.

În iunie, TLC aduce o nouă emisiune: „Dependențe stranii: Povestea continuă”, pe 27 iunie, de la ora 21:00. Fiecare episod aduce o privire intimă asupra vieților fascinante ale unor persoane care se luptă cu comportamente ciudate și neobișnuite. Ascultați povești inedite despre dependență, urmăriți cum se desfășoară comportamente ciudate în noua emisiune de pe TLC.

De la începutul lui iunie, TLC sărbătorește Pride Month în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 23:00. Emisiunile parte din campanie sunt “Generation Drag” (tineri artiști și familiile lor pornesc într-o călătorie spre celebritate în travesti), “Istoria fenomenului queer”, “Trixie Motel”, “Doi designeri, o singură familie”.

EUROSPORT

În iunie la Eurosport, Roland-Garros își alege câștigătorii, Cursa de 24 de Ore de la Le Mans propune un adevărat festival de motorsport la mijlocul lunii, iar Criteriul Dauphine îi încălzește pe cicliști înaintea Turului Franței, care începe tot luna aceasta.

Al doilea Grand Slam al anului, Roland-Garros, se încheie cu finalele de simplu feminin și masculin în weekendul 8-9 iunie. Ambele vor fi transmise în direct pe Eurosport 1 la ora 15:30. Săptămâna următoare este dedicată motorsportului, iar tradiționala cursă de o zi de la Le Mans va avea loc pe 15-16 iunie. Eurosport 1 și 2 transmit toate sesiunile importante de la Le Mans începând cu antrenamentele și calificările de miercuri și joi și concluzionând cu 24 de ore de cursă sâmbătă și duminică. Ciclismul e și el în prim-plan, Criteriul Dauphine dând startul unei luni pline de acțiune, înaintea celei mai importante competiții din acest sport: Turul Franței, care începe pe 29 iunie pe Eurosport 1.

Pe eurosport.ro sunt disponibile cele mai noi știri, analize și rezultate din cele mai tari competiții.

DISCOVERY

În anii 1890, mii de oameni au murit încercând să se îmbogățească pe traseul goanei după aur din Klondike. Inspirat de bunicul său iubit și legenda mineritului, John Schnabel, Parker Schnabel se testează pe sine pentru a vedea dacă are ceea ce îi trebuie pentru a continua pe traseu. Un nou sezon din „Goana după aur: Povestea lui Parker” începe la Discovery pe 11 iunie, de la 20:00.

Bogății ascunse în magazii” vine cu un nou sezon la Discovery pe 20 iunie, la 20:00. Motociclistul favorit al Angliei, Henry Cole, și asul inginerului, Sam „The Bike Whisperer” Lovegrove, pornesc într-o misiune epică pentru a descoperi uimitoarele vehicule de epocă abandonate în magaziile din Marea Britanie. Motociclete, mașini, jeep-uri, tractoare, iahturi – orice ar fi, ei vor găsi, vor repara și vor vinde pentru un profit frumușel!

HGTV

Iunie e prima lună de vară și multe planuri de redecorare, renovare și construcție încep acum! Așa că HGTV vine cu idei și inspirație pentru oricine și pentru orice spațiu.

HGTV ne aduce „Obiecte uitate și reinventate” pe 16 iunie, de la 20:30. Kate Humble, pasionată de bricolaj, designerul Max McMurdo și Zoe Pocock, cea mai cool reciclatoare din Londra, ne arată cum să fim creativi în casă. Cu puțină muncă și inspirație, vechiturile pot fi transformate în noi comori.

De pe 25 iunie, la ora 20:30, la HGTV „Renovăm case urâte”. Comedianta Retta călătorește prin cinci regiuni diferite din SUA pentru a vizita proprietăți care concurează pentru cea mai urâtă casă din zonă. După ce o încoronează pe cea mai urâtă dintre cele mai urâte, designerul HGTV Alison Victoria îi surprinde pe proprietari cu un premiu spectaculos de 150.000 de dolari.

WARNER TV

Două seriale poloneze, o comedie culinară și o dramă medicală vin la Warner TV în iunie. „Rețetă pentru viață”, o comedie dulce-amăruie creată și scrisă de actrița Agnieszka Pilaszewska, va debuta pe 7 iunie la Warner TV, urmând să fie difuzată la prânz, de luni până vineri. „Viață de medic” va debuta pe 19 iunie la Warner TV și câte două episoade vor fi difuzate în premieră, după-amiaza, de luni până vineri. Tânăra și ambițioasa dr. Alicja Szymańska și tot personalul medical de la fictivul spital Copernicus, profesioniști îndrăzneți, sunt în prim plan cu povești complicate.

CARTOON NETWORK

În luna iunie, Cartoon Network vine cu unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje, precum Craig, Kelsey și JP, frații ursuleți și luptătorii Bakugan!

Din dorința de a se întoarce la vechea sa casă, după ce s-a mutat recent în oraș cu familia sa, Craig pornește într-o călătorie pentru a-l găsi pe „Făcătorul de dorințe”, un ghicitor de hârtie care poate îndeplini dorințele oricărui copil. Se împrietenește cu Kelsey și J.P., dar cei trei sunt urmăriți de o bandă de pirați înfricoșători. Cartoon Network aduce deznodământul acestei aventuri în „Craig și Dumbrava: Craig înainte de dumbravă” din 8 iunie, de la 10:50.

Tot în iunie, Cartoon Network aduce noi episoade din popularele desene animate „Aventurile fraților ursuleți” (17 iunie, 17:15) și „Bakugan” (începând de pe 3 iunie, de la 21:35).

CARTOONITO

Noi seriale animate, amuzante și captivante se întrevăd la orizont! Cartoonito oferă un amestec captivant de desene pentru întreaga familie: de la animații celebre, până la desene animate special concepute. Tom și Jerry și Alice și Lewis sunt doar câteva dintre ele.

Bugs Bunny: Constructorii” vine cu sezonul 2 luni, 10 iunie, de la 17:00. Noul sezon vine cu alte provocări ale meseriei de constructor cu echipa ACME, formată din Bugs Bunny, Tweety și Pork, printre alții. Deși ei sunt, pe alocuri, neîndemânatici, munca în echipă și buna cooperare îi ajută să găsească întotdeauna soluții ingenioase pentru a-și duce proiectele la capăt.

Duminici ștrengare” este un serial de comedie, profund înrădăcinat în tema familiei. Toată atenția este îndreptată asupra Soniei, lui Hugo, Mel, mamei, tatălui și bunicii, în acele zile în care nu au nimic programat în afară de a petrece timp cu familia și prietenii. Poveștile se concentrează pe suișurile, coborâșurile și mai ales pe momentele lor distractive, în timp ce se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Noul serial începe luni, 17 iunie, de la 16:00.

HBO & CINEMAX

În iunie, HBO aduce o premieră în fiecare duminică, de la 20:00. „Creed III” este pe 9 iunie, „Spiritele din Inisherin” („The Banshees of Inisherin”) pe 16 iunie, „Meniul” („The Menu”) pe 23 iunie, iar „Anatomia unei prăbușiri” („Anatomy of a Fall”) pe 30 iunie.

Cinemax aduce Arthouse Horrors în iunie de la ora 21:00, cu „Tăcerea mieilor” („The Silence of the Lambs”) pe 8 iunie, „Hannibal” pe 15 iunie, „Vizita” („The Visit”) pe 16 iunie și „Split” pe 23 iunie.

Cinemax 2 vine în fiecare luni din iunie cu un film Michael Haneke, de la 21:30: „Jocuri stranii” („Funny Games”) pe 10 iunie, „Ascuns” („Hidden”) pe 17 iunie și „Iubire” („Amour”) pe 24 iunie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.