Ce se va întâmpla pe 11.11.11 ?

Din capul locului vă spun că nu m-a pleznit febra cifrelor fatidice şi/sau a momentelor în care o să dăm, scuzaţi limbajul, cu cracii în sus de bucurie că s-a adeverit o nush ce porcărie de prezicere ascunsă pe după dulapul străunchiului.

Nu a venit nici sfârşitul lumii, nu a căzut, deocamdată, nici un meteorit pe Terra (doar un satelit damblagit) şi nici nu a început al treilea război mondial.

Pe scurt … toate aceste „incredibile minuni” nu pot decât să mă bucure …

Serios `acum.

Pe 11.11.11, o enumerare foarte … se poate întâmpla ceva interesant ? Fără să ne gândim iarăşi la sfârşitul lumii ?

Unii spun că da

Pe scurt, 11even.ro vrea să organizeze 11 evenimente pe 11 noiembrie în 11 oraşe din ţară … inspiraţionale şi motivaţionale. Ştiu că mesajul sună a … hai să te învăţăm cum să faci bani, AGAIN. În acest sens reţeta este simplă. WORK!

Dar, pentru că întotdeauna există un dar … ai fi dispus să dai un ban să asculţi experienţele profeionale ale celor care au reuşit să îşi îndeplinească obiectivele pe care şi le-au propus ? Cum a fost ? Cum au reuşit ? Care au fost paşii reali pe care i-au urmat şi care au fost deciziile pe care le regretă s.a.m.d. ?

Cred că pentru un student sau pentru orice persoană care se află la începutul unui drum (nou) în viaţa profesională … ajută. Dacă nu fizic … măcar la ce are fiecare în tărtăcuţă.

DAR (2) … De la cine ai vrea să auzi aceste experienţe şi trăiri ? Nu trebuie să fie neapărat o persoană cu multe zerouri în cont … sau dacă asta te interesează … poate fi.

Eu unul am cam aflat poveştile începuturilor unor oameni despre care am vrut să aflu mai multe … Dar şi aşa nu ştiu suficient.

Sincer, m-aş băga la un astfel de eveniment doar pentru a afla mai multe experienţe interesante din online/offline. Iar dacă tot trebuie să dau un nume pentru Bucureşti … evident, l-aş propune pe Manafu, Cabral, Chinezu, Cristina Bazavan, Costin, Dojo, Piticu … Cu alte cuvinte „şpicherul” pe care îl propun este o „struţocămilă” pentru că nu mă pot opri doar la o singură persoană. EVIDENT că sunt o sumedenie de alte nume şi bloguri interesante dar (iar aici vine motivul) de sus se văd mai bine potecile profesionale.

Ca încheiere, oraşele în care vor avea loc evenimentele sunt:

Alba Iulia, Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara.

PS: Totuşi, propunerea mea este Chinezu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.