Cel mai nou film Batman se lansează pe
4 martie pe marile ecrane

Nu este doar o simplă chemare … Este un avertisment.

De la Warner Bros. Pictures vine „Batman” regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson în rolul dublu al detectivului justițiar Batman din Gotham City și alter ego-ul său, miliardarul retras Bruce Wayne.

După doi ani de supraveghere a străzilor orașului aducând frică în inimile criminalilor, cel mai cunoscut personaj al universului DC este înfățișat într-o poveste complet diferită, care scoate la iveală secretele ascunse ale familiilor fondatoare ale orașului Gotham. Cu doar câțiva aliați de încredere – Alfred (Andy Serkis), Lt. James Gordon (Jeffrey Wright) – printre rețeaua coruptă de oficiali și personalități de profil, singuraticul justițiar s-a impus ca unica întruchipare a răzbunării.

Când un criminal vizează elita orașului cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe cel mai mare detectiv din lume într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman (Zoë Kravitz), Oz /Pinguinul (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) și Edward Nashton/ Riddler (Paul Dano). Pe măsură ce planurile răufăcătorului devin clare, Batman trebuie să creeze noi relații pentru a-l demasca pe vinovat.

Din cadrul celebrei distribuții de personaje din Gotham se regăsesc și Peter Sarsgaard („The Magnificent Seven”, „Interrogation”) și Jayme Lawson („Farewell Amor”). Reeves (franciza „Planeta maimuțelor”) a regizat filmul după un scenariu de Reeves & Peter Craig, bazat pe personaje din DC. „Batman” a fost creat de Bob Kane și Bill Finger și produs de Dylan Clark și Matt Reeves.

Echipa creativă din culisele filmului a inclus directorul de fotografie nominalizat la Oscar – Greig Fraser („Dune”, „Lion”); designerul de producție James Chinlund, editorii William Hoy și Tyler Nelson („Rememorare”) și designerul de costume premiat cu Oscar – Jacqueline Durran („1917”, „Little Women”, „Anna Karenina”). Muzica este realizată de compozitorului premiat cu Oscar, Michael Giacchino („Spider-Man”, „Jurassic World” și „Star Wars”, „Up”).

Cu ocazia lansării acestui film mult așteptat de întreaga lume, OREO a lansat ediția limitată Batman, inspirată din Gotham City. Pentru prima dată, clasicul biscuit OREO s-a transformat în cadrul acestei colaborări, cu un design de produs unic cu imaginea iconică a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lăsat o serie de ghicitori care așteaptă să fie rezolvate. Cine se aventurează în Batcave poate câștiga numeroase premii, iar cei care reușesc să rezolve toate ghicitorile vor descoperi conținut suplimentar. 

POLICE colaborează cu filmul „Batman” pentru a crea patru ceasuri cu ediție limitată, disponibile în magazinele Splend’or. Captivanta colecție include doar 10.000 de exemplare la nivel global, astfel ceasul Police x Batman devine o declarație de stil puternică, o piesă râvnită printre pasionați.

Nissan sprijină debutul cinematografic al noului film „Batman” și aduce în prim-plan emblematicul crossover Nissan JUKE, cu accente inedite de design, care-i subliniază spiritul liber, puternic și îndrăzneț, asemenea personajului principal al filmului.

Warner Bros. Pictures prezintă o producție 6th & Idaho/Dylan Clark Productions, un film de Matt Reeves, „Batman”. Filmul va fi distribuit în România de Vertical Entertainment din 4 martie 2022, exclusiv în cinematografe.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.