Cu gândul la pârtii şi o placă (nu de întins părul)

Se apropie sezonul cel mai frumos, din punctul meu de vedere, sezonul alb în care zăpada aduce deopotrivă bucurie şi mulţi nervi.

`Acum, eu prefer să mă uit la partea plină a paharului şi să mă bucur de fiecare moment, chit că sunt la volan … blocat în trafic.

Iar pentru că pârtiile din România au fost întotdeauna un motiv de discuţie … `ba că sunt bune, `ba că sunt pline cu pietre, `ba că nu sunt întreţinute … am dat recent peste un motiv în plus de şi mai multă bucurie pentru cei care folosesc pârtiile la potenţialul lor …

Partii noi in POiana Brasov

 

Când se vor termina lucrările EXACT … nu ştiu să vă spun. Ce am observat în schimb este că pârtia pare să fi fost nivelată. Adică, mai puţine hopuri inutile acolo unde te aştepţi mai puţin. `Că nu are o formă care să păstreze mai mult zăpada acolo unde este nevoie … iaraşi este un subiect prea tehnic pentru mine.

Eu zic doar că … din 2004-2005 până acum s-au schimbat multe pe pârtiile din Valea Prahovei, iar o astfel de investiţie până la urmă este binevenită.

Că nu se ridică la nivelul celor din afară … sincer … suntem pe aproape. Temperaturi scăzute să avem că tunuri de zăpadă avem destule.

Dacă aveţi cum să ieşiţi afară … vă recomand Innsbruck. Iar dacă aţi ales extrasezonul … atunci Stubai Glacier it`s the best you can get.

 

Bonus: 

Brasovul noaptea

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.