Jessica Chastain și Anne Hathaway mizează pe „Instinct de mamă” din 21 iunie, doar la cinema

Laureate cu Premiul Oscar si celebre simboluri ale feminității, Jessica Chastain și Anne Hathaway se prezintă pe marile ecrane pentru prima dată în dublă postură de prietene și rivale în filmul „Instinct de mamă”, distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment, începând de vinerea aceasta, 21 iunie.

Într-o interpretare dramatică și electrizantă, cele două actrițe sunt pregătite să exploreze toate vulnerabilitățile unei mame atunci când viața propriului copil este în pericol și să șocheze cu situații și reacții imprevizibile.  

„Instinct de mamă” este un thriller psihologic emoționant care prezintă viața de suburbie a două mame, în mijlocul anilor 60’. Alice și Céline sunt prietene și vecine, însă după ce unul dintre copii suferă un tragic accident, liniștea lor este complet dată peste cap. Aflat la debutul regizoral, Benoît Delhomme urmărește interacțiunea din ce în ce mai tensionată dintre cele două femei, legăturile familiale care se degradează gradual și explorează în același timp efectele întunecate pe care sentimentul de vinovăție și paranoia le au asupra ambelor familii.

Produs de Paul Nelson, filmul reprezintă o readaptare a producției franțuzești „Duelles”, regizată de Olivier Masset-Depasse care a acceptat o nouă versiune a poveștii doar cu condiția ca rolurile principale să fie interpretate de voci feminine puternice. Când numele Jessicai Chastain a fost menționat, nu a mai existat nicio urmă de îndoială că filmul trebuie făcut și în mult mai circulata limbă engleză.

Ulterior, cucerită de scenariu și de rolul pe care urma să îl interpreteze, Jessica s-a gândit la vechea ei prietenă, Anne, mai ales pentru că ambele își doreau foarte tare să mai găsească proiecte în care să lucreze din nou împreună. Filmul „Instinct de mamă” li s-a potrivit perfect, iar duelul dintre cele două a fost un deliciu de urmărit pentru echipa de producție, așa cum va fi cu siguranță și pentru publicul larg.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Instinct de mamă” are premiera pe marile ecrane din țară în premieră din 21 iunie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.