Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu destinații noi de vacanță și reduceri de până la 45%

Karpaten Turism vine la Târgul de Turism al României cu reduceri de până la 45% la pachetele turistice. Agenția a pregătit pentru ediția de primăvară a acestui eveniment destinații noi și ȋi așteaptă pe vizitatori cu un stand spectaculos, ce recreează atmosfera de vacanță.

,,Am ȋncercat să aducem mai aproape de turiști atmosfera de vacanță din destinațiile cele mai iubite – Maldive, Kenya, Republica Dominicană, Maroc, Egipt și Turcia – prin crearea unor zone dedicate, ȋn cadrul standului nostru. De exemplu, pentru Republica Dominicană am construit un beach bar, specific plajelor caraibiene și vom avea pe tot parcursul evenimentului barmani care vor servi cocktailuri clienților noștri. Pentru Maldive am construit un bungalou și un ponton, la zona de Maroc vom avea un bazar cu produse tradiționale, iar la Thailanda vom amplasa o furgonetă cu ȋnghețată thailandeză”, spune Alexandra Mărginean, Manager de marketing la Karpaten Turism.

Printre ofertele Karpaten Turism prezentate la târg se numără, de asemenea, circuite și croaziere al căror preț de pornire este 179 euro/ persoană. De exemplu, un circuit ȋn Cappadocia include transport cu avionul, taxe aeroport, transport cu autocarul, mic dejun, 7 nopți de cazare ȋn hotel de 4 stele, mic dejun și asistență turistică ȋn limba română. De asemenea, vacanțele exotice cu zbor direct, către Maldive, Kenya, Capul Verde, Sri Lanka și Republica Dominicană, pentru care agenția este recunoscută și premiată, au prețuri de la 849 euro/persoană

Cu ocazia Târgului de Turism, touroperatorul lansează chartere cu zbor direct către noi destinații: Aqaba (Iordania), Nevsehir (Cappadocia, Turcia), Samos (Grecia), Djerba (Tunisia), Agadir (Maroc) și Tivat (Muntenegru).

Târgul de Turism al României se desfășoară ȋn perioada 24-27 februarie 2022, la Romexpo. Este prima ediție ȋn format fizic, de la ȋnceputul pandemiei Covid-19.

******************************************************************************

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare.

Fondată în anul 1996, Karpaten Turism a fost una dintre primele agenţii turoperatoare care s-a dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Agenția a primit titlul de ,,Cea mai bună agenţie de Incoming din România” din partea TopHotelAwards în 2016, 2018 și 2019, iar la gala din 2021 a câștigat Premiul 1 la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism, pentru lansarea ȋn premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații exotice, ȋn perioada pandemiei de coronavirus.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.