Maratonul vaccinării la Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova

Ministerul Culturii împreună cu Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Prefectura Dolj, Direcția de Sănătate Publică Dolj și Primăria Municipiului Craiova organizează în perioada 28 mai – 01 iunie 2021 Maratonul vaccinării. Centrul de vaccinare va funcționa chiar în foaierul teatrului, în intervalul orar 10:00-24:00, iar tipul vaccinului este Pfizer-BioNTech. Rapelul se va putea face tot în incinta Teatrului Național Craiova, în perioada 18-22 iunie. Vaccinarea se face fără programare, doar prin prezentarea cărții de identitate. 

Teatrul Național „Marin Sorescu” se alătură instituțiilor de prestigiu care participă deja la efortul generalizat de combatere a pandemiei de coronavirus. Artiștii a căror activitate a fost printre cele mai lovite de acest nefericit eveniment mondial, pun la dispoziție sediul lor pentru ca tot mai mulți oameni, care înțeleg rațiunea momentului, să poată găzdui pe durata a cinci zile o acțiune de vaccinare de amploare. Angajații din Teatrul Național ”Marin Sorescu” înțeleg astfel să se pună în serviciul public, tocmai pentru ca un public cât mai larg să poată veni la spectacolele produse aici, în condiții sanitare asigurate. Tuturor le dorim sănătate și cât mai multe vizite la Teatrul Național!, a precizat Alexandru Boureanu, managerul Teatrului Național ”Marin Sorescu” Craiova. 

Vaccinarea este singura soluție de a ne întoarce la viața normală, la posibilitatea de a avea spectacole fără restricții și de a ne bucura de întâlnirile cu prietenii sau familia, fără stresul îmbolnăvirii. Doar împreună depășim pandemia și mă bucur că Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova s-a alăturat inițiativei de a derula maratoane de vaccinare în instituțiile din subordinea Ministerului Culturii. Felicit pe toți cei implicați și le doresc succes, a declarat Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Personalități ale vieții culturale și sportive craiovene vor participa în calitate de voluntari la Maratonul vaccinării. Toate persoanele vaccinate în data de 28 mai 2021 vor primi o invitație de două persoane la Călătoria lui Dante, recital susținut de maestrul Emil Boroghină în aceeași seară, de la ora 19:00. De asemenea toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare organizat la Teatrul Național Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Național Craiova. 

TEATRUL NAȚIONAL „MARIN SORESCU” CRAIOVA

https://www.facebook.com/tncms.oficial
https://www.instagram.com/teatrul_national_craiova

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.