Mastering the Music Business începe

Ministrul Culturii și Excelența Sa, Doamna Laurence Auer, Ambasadorul Franței, printre invitații acestei ediții

  • A mai rămas doar o zi până la Mastering the Music Business, cel mai important eveniment din România dedicat industriei muzicale;
  • Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, va lua cuvântul alături de Excelența Sa, Doamna Laurence Auer, Ambasadorul Franței în România, la festivitatea oficială de deschidere a conferinței;
  • În cadrul evenimentului, 100 de speakeri români și internaționali vor dezbate cele mai de interes subiecte muzicale și se vor întâlni cu artiști independenți, dar și cu profesioniști din domeniu.

Între 6 și 8 septembrie, Hotel Caro devine locul unde atât artiștii, cât și profesioniștii din domeniu, au ocazia să se întâlnească cu experți de top din industrie, să învețe de la ei și să interacționeze în mod direct în cadrul conferinței MMB.

Coordonate eveniment

Cele peste 40 de paneluri, workshopuri, studii de caz, prezentări și sesiuni de Q&A se vor desfășura la Hotel Caro, între 6 și 8 septembrie de la ora 10 și până la 18. Zilnic vor avea loc câte trei recepții unde participanții au ocazia să interacționeze cu invitații preferați.

Apoi, de la ora 20 și până la miezul nopții, la Club Expirat vor avea loc concertele din cadrul MMB Showcase Festival, unde publicul are ocazia să asculte trupe la început de drum. Programul integral al tuturor evenimentelor se găsește pe: https://mmb2022.sched.com/. Bilete se mai găsesc în rețeaua iabilet.ro și pe platforma ove.ro.

Principalele subiecte dezbătute

În cadrul  workshopurilor, participanții vor putea învăța într-un mod interactiv cum să organizeze un festival, cum să-și planifice un turneu internațional, cum să scrie versuri și cum să sincronizeze perfect o piesă. Printre cele mai așteptate dezbateri sunt cele legate de noile platforme de finanțare pentru artiști, egalitatea de șanse din industrie, muzica trap și modul în care este ea percepută în piață, dependență și depresie, dar și muzica din jocurile video și reclame.  

Speakerii ediției

La eveniment vor participa nu mai puțin de 100 de speakeri și experți din industria muzicală locală și internațională. Printre aceștia se numără artiști ca Marius Moga, Spike, Dan Byron, Doru Trăscău, Manuel Riva, Lucia, Paulina, experți ca Olga Juverdeanu (General Manager la Global Records), Ioana Chereji (PR Manager Untold și Neversea), Laura Coroianu (CEO EMAGIC), Dan Fințescu (Director de programe și DJ la Kiss FM), Andreea Berghea (Music Director Kiss FM), dar și profesioniști străini precum Login Kochishki (manager Dubioza Kolektiv), Ronny Krieger (General Manager în Europa pentru Patreon), Ekaterina Bazhanova (Director of Music Business Mindset la International Music Business School din Barcelona), Seppl Kretz (Creative Music Director), Solène Gautret (Tour Manager), Didier Gosset (Communication & Network Director, IMPALA) și mulți alții. 

Mai mult, anul acesta, Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, dar și Excelența Sa, doamna Laurence Auer, Ambasadorul Franței în România, vor vorbi în deschiderea evenimentului.

MMB Showcase Festival

MMB Showcase este festivalul ce prezintă artiști în ascensiune din România și din lume, ce va avea loc între 6-8 septembrie la Club Expirat. Programul pe zile al celor 18 trupe este:

  • 6 septembrie: :Papercutz (Portugalia),  IVA (Bulgaria), AIKO (Cehia), Sturle Dagsland (Norvegia), KOIKOI (Serbia),  E-an-na (România);
  • 7 septembrie: OMBRA (Spania), krapka; KOMA (Ucraina), Groove Garden by Sorin Zlat (România), Cătălina Cara (Moldova), Woodstock Barbie (Ungaria), Zimbru (România);
  • 8 septembrie: Labotanique (Franța),  IOVA (România), HVNDS (România), Love’n’Joy (Ucraina), Subterranean Masquerade (Israel), Picqued Jacks (Italia).

Intrarea la MMB Showcase Festival este liberă, în limita locurilor disponibile. Accesul publicului se va face în fiecare seară de festival începând cu ora 19:00. Detalii suplimentare despre artiști și program se vor găsi pe site-ul oficial https://masteringthemusicbusiness.ro

Playlist:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.