Primul concert pe Naţional Arena …

… va fi susţinut de către celebra formaţie de rock Red Hot Chili Peppers. Biletele vor fi puse în vânzare pe 13 decembrie.

RHC
RHC

Americanii de la Red Hot Chili Peppers vin în premieră în România, concertul de la Bucureşti fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent album “I’m With You”.

Concertul va avea loc la data de … 31 august 2012.

Directorul executiv al companiei care aduce trupa în România spune despre concertul celor de la Red Hot Chili Peppers că “va fi cu siguranţă evenimentul rock al anului 2012”.

Îmbinând rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop şi rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers şi-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupă cult a muzicii rock, ci şi vânzări în peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate în carieră.

Cel de-al zecelea material discografic al trupei intitulat “I’m With You” a fost lansat în luna august a acestui an, clasându-se încă de la debut pe prima poziţie a topurilor din 17 ţări.

Odată cu lansarea noului album, trupa,  în formula Anthony Kiedis, Michael “Flea” Balzary, Chad Smith şi Josh Klinghoffer, a pornit într-un turneu de promovare ce a cuprins până acum ţări din America Latină, Asia şi Europa. Pentru 2012, au fost deja confirmate concerte în Anglia, Irlanda, Olanda, Franţa, Elveţia, Finlanda şi desigur, România, pentru prima dată în cariera trupei.

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de carieră, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, “Under the Bridge”, “Californication”, “Dani California”, “Give it Away”, “Scar Tissue” sau “Otherside” fiind doar câteva dintre hit-urile pe care publicul român va avea ocazia să le asculte live, în premieră, anul viitor la Bucureşti.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare online pe 13 decembrie, ulterior urmând a fi disponibile şi în magazine.

Până atunci însă …

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.