Steven Spielberg câștigă Globul de Aur pentru regia filmului FABELMANS: Povestea unei vieți aparte

US director Steven Spielberg poses with the awards for Best Director – Motion Picture and Best Picture – Drama for „The Fabelmans” in the press room during the 80th annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, California, on January 10, 2023. (Photo by Frederic J. Brown / AFP)

Steven Spielberg, regizor, producător și scenarist american declarat cea mai influentă personalitate din industria filmului este marele câștigător al ceremoniei galei Globurilor de Aur 2023 pentru cel mai bun film la categoria dramă și cel mai bun regizor pentru producția FABELMANS: Povestea unei vieți aparte. FABELMANS: Povestea unei vieți aparte este e o amintire cinematografică a forțelor și a familiei care au modelat viața și cariera regizorului.

Steven Spielberg a declarat la câștigarea premiului “Tot ce am făcut până acum m-a ajutat să fiu în sfârșit sincer cu privire la faptul că nu este ușor să fii copil”, a spus Spielberg. „Toată lumea mă vede ca pe o poveste de succes… Dar nimeni nu știe cu adevărat cine suntem până când nu suntem suficient de curajoși să le spunem tuturor”, mărturisește Spielberg.

O producție AMBLIN ENTERTAINMENT, FABELMANS: Povestea unei vieți regizat de Steven Spielberg este distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.